Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Οι ανεύθυνοι θα κυριαρχούν… αν οι υπεύθυνοι δεν τους καταγγέλλουν



Οι ανεύθυνοι θα κυριαρχούν… αν οι υπεύθυνοι δεν τους καταγγέλλουν

Τα «γαϊδούρια» θα υπάρχουν για πάντα, οι ανεύθυνοι δημότες δεν θα  εγκαταλείψουν την κακή νοοτροπία τους.
Λίγους μήνες πριν ο Δήμος Φλώρινας έκανε μια σοβαρή και μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία με δελτία τύπου στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, με φειγ βολαν με κάρτες αυτοκόλλητες που περιείχαν οδηγίες χρήσεις και συμμόρφωσης.
Παρά ταύτα ένας μικρός (ευτυχώς) αριθμός ανεύθυνων πολιτών δεν λέει να συμμορφωθεί, θαρρείς και το κάνει επί τούτο, αρνείται επίμονα να συμβάλει για μια πόλη καθαρή, μια πόλη μοντέλο και πρότυπο όλων των άλλων!
Δοχεία με λάδι κινητήρα εσωτερικής καύσης αφήνουν έξω από τους βυθιζόμενους κάδους, μαύρες σακούλες με απορρίμματα χημικά και τοξικά, ακόμα και τζάμια ι.χ αυτοκινήτου…αλήθεια τι επίπεδο μπορούν να έχουν;
Δεν θα κουραστώ να τονίζω ότι η υπηρεσία καθαριότητας με μπροστάρη τον επόπτη κ. Νίκο Κακιούση δεν αρκεί να δουλεύει ευσυνείδητα όταν ορισμένοι Δημότες κάνουν ότι μπορούν να χαλάσουν την εικόνα και το έργο του Δήμου.
Ίσως θα έπρεπε όλοι εμείς οι άλλοι, εμείς που έχουμε το αίσθημα ευθύνης για μια πράσινη πόλη να καταγγέλλουμε όταν βλέπουμε τέτοιου είδους φαινόμενα, να καταγγέλλουμε επώνυμα αυτόν που καταστρέφει και δεν υπακούει στις βασικές αρχές της καθαριότητας, διότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου