Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΕπί θητείας του ο κ. Στρατάκης είχε συστήσει στην νομαρχία, μια επιχείρηση κατασκευαστική ή όπως αλλιώς λεγόταν, η οποία δεν είχε ούτε δικά της μηχανήματα αλλά ούτε και προσωπικό. Τα κεφάλαια της επιχείρησης αυτής προερχόντουσαν  από τους ΚΑΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, χρήματα πάρα πολλά όπως φαίνεται από τα πρακτικά που τηρούσαν. Το ερώτημα το υποβάλουμε ειδικά για ένα κονδύλιο, όχι φυσικά ότι και τα  άλλα δεν μας αγγίζουν, αλλά προς το παρών τα παραβλέπουμε.
Αφού η επιχείρηση  αυτή δεν είχε δικά της μηχανήματα, πώς ξόδεψε για συντήρηση και λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε 500.000,00 (πεντακόσιες χιλιάδες Ευρώ);
Με τέτοιο ποσό νομίζω ότι μπορούσες να αγοράσεις πολλά καινούργια μηχανήματα, μήπως τα χρήματα αυτά πήγαιναν πουθενά αλλού;10 σχόλια:

 1. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΥΛΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΡΚΟΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι εγινε μετο σχολιακι περι εταιρειας,προσπαθειας
  εμπλοκης του βουλευτη Κωνσταντινιδη,ορκωτου λογιστη;ΤΟ ΕΠΝΙΞΕ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝ Ε΄ΝΑΙ ΑΛΗΘΈς ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Α, ΩΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!! ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΟ 2005-2006, ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ, ΡΕ ΣΥ ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΌΠΩΣ ΤΟ HYATT ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ….ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…..

  ΠΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τσούσκα, είναι γνωστό ότι ο κ. Στρατάκης είχε οικοδομήσει ένα πρόσωπο "αγίου" και "καθωσπρέπει" θεσμικού, αλλά σε αυτούς που γνωρίζουμε καλύτερα τα πράγματα, είναι γνωστό ότι ήταν εγωφελής!! Να θυμίσω το δρόμο Ακρίτα-15ο χλμ προς Βίγλα, που όταν ήδη είχε χάσει τη Νομαρχία από το Βοσκόπουλο, μήνα Νοέμβριο, είχε βάλει όλη τη Νομαρχία να τρέχει για να τον τελειώσει σχεδόν και να μην μπορεί ο επόμενος Νομάρχης να τον σταματήσει!!! Γιατί??? Αν είχα μάθει καλά κόστισε πάνω από 4,5 εκατομύρια ευρώ, ένας δρόμος παντελώς αχρείαστος!!! Με μεγάλη οικολογική επιβάρυνση (κατολισθήσεις γίνονται ακόμα και τώρα από τα μεγάλα ανοίγματά του!!!) Μήπως ο κύριος είχε αγοράσει μεγάλη στρεμματική έκταση εκεί και ο δρόμος ωφελούσε μόνο τον εαυτό του??? Ή και άλλον....σημερινό υψηλό θεσμικό!!!! Με τόσα λεφτά θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου Φλώρινας-Βίγλας και όχι ένας δρόμος που δε χρησιμεύει κανέναν εκτός από τον τότε Νομάρχη!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στρατάκη μας δούλευες;ποιόυς συμβούλους έπαιρνες παρείτσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Krima..den prolave na bgalei leukoma me tis taxidiotikes tou empeiries.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. mipos o Stratakis apo afta ta xrimata agorase vila sto BANTSKO; kai stin Xalkidiki;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. το ΒΑΝΤΣΚΟ ονομάζεται Ε-ΜΠΑΝΣΚΟ. Για βίλα ντεν ξέρει εγκώ. Στο Ε-μπάνσκο σε πλησιάζουν και σε ρωτάνε ''τέλεις γυναίκα; ''. γιαυτό να πηγαίνετε με τις γυναίκες σας. Έτσι θα είναι πιό ασφαλής. [ οι γυναίκες σας].

  ΑπάντησηΔιαγραφή