Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΚΕΣ, ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ μεταξύ αυτών που αντιδικούν– ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ κλπ…


Ένα χρόνο περίπου μας έχουν τρελάνει τα blogs και κάποιες εφημερίδες με ψέματα και παραποίηση γεγονότων, ο καθένας όπως τον βολεύει. Θα προσπαθήσουμε να δούμε λίγο τα γεγονότα με αντικειμενικό μάτι, όσο γίνεται, χωρίς να αδικήσουμε ηθελημένα κάποιον, όπως γινόταν μέχρι
σήμερα.
1998 εκλογές Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, εκλέγεται ο κ. Παύλος Αλτίνης υποστηριζόμενος από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
2002 εκλογές  Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, εκλέγεται ο κ. Γιάννης Στρατάκης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ
Στρατάκης - Αλτίνης  φανατικοί εχθροί.
Κοινός συνεργάτης κατά διαστήματα εναλλάξ  με τον καθένα η κ. Ντόρις Κουτουράτσα, ανάλογα με τα συμφέροντα της.
2006 εκλογές  Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, εκλέγεται ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος υποστηριζόμενος από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δεν υποκύπτει στις πιέσεις  της   κ. Ντόρις Κουτουράτσα για διάφορες συνεργασίες, όπως αυτή είχε συνηθίσει  και αρχίζει ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντίας.
Πλέον ο καθένας για τους δικούς του λόγους βάζει στο περιθώριο τα αίτια που τους δημιουργούσαν τη μεταξύ τους εχθρική αντιπαλότητα και στρέφονται κατά  του Βοσκόπουλου.
Ο κ. Στρατάκης κατανοητό, έχασε τη βόλεψή του από τον Βοσκόπουλο.
Η κ.  Ντόρις Κουτουράτσα κατανοητό, δεν ενέδωσε ο Βοσκόπουλος  και δεν της χάρισε δουλειές και Χρήματα.
Ο κ Παύλος Αλτίνης  τι;
Ο Βοσκόπουλος κάνει αγωγή και μήνυση κατά της κ. .  Ντόρις Κουτουράτσα, Δικηγόρος που στηρίζει την κ. .  Ντόρις Κουτουράτσα είναι ο κ. Παύλος Αλτίνης και μάρτυρας υπεράσπισης της είναι ο κ. Γιάννης Στρατάκης. Για να μην λέμε ότι κόρακας  κοράκου μάτι δε βγάζει. Σημειωτέον ότι όταν ο κ. Γιάννης Στρατάκης, πριν δύο χρόνια περίπου, είχε κατηγορηθεί στο εφετείο Κοζάνης για παράβαση καθήκοντος, τον είχε υπερασπισθεί ως μάρτυρας ο τότε Νομάρχης Κοζάνης ο κ. Γεώργιος Δακής.
Στη συνέχεια πλαισίωσαν την ομάδα αυτή άλλα άτομα, ο καθένας για δικούς του λόγους, συμφέροντος ή επειδή ήθελε να κρύψει κάτι και ο πόλεμος λάσπης καλά κρατεί.
Ποια είναι αυτά τα άτομα;  Σήμερα θα αναφέρουμε κάποια ονόματα από αυτά που ακούγονται στην πιάτσα και στο μέλλον θα συμπληρώσουμε τη λίστα αν χρειαστεί.
Αιμίλιος Ασπρίδης  μαζί με τον κ. Γεώργιο Περιβολάρη,που λέγεται  ότι  έχουν και το blog Νέα Φλώρινα( δεν ξέρομε αν αληθεύει), το οποίο υποστηρίζει και ο κ Αντιπεριφεριάρχης  ο κ. Δημήτριος Ηλιάδης με τον τρόπο του( και πάλι δεν ξέρομε αν αληθεύει) .
Ο κ. Παντελής Αργυριάδης που λέγεται ότι έχει  το blog Φλωρινε@( και πάλι δεν ξέρομε αν αληθεύει).
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος Παύλος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί βρίζει τον κ. Βοσκόπουλο, θα δούμε το γιατί και τι λέει.
Και αρκετοί άλλοι. Καλή σας μέρα και εις αύριον τα νεώτερα.

16 σχόλια:

  1. ο κ.Τριανταφυλλίδης τι ρόλο παίζει? κ-47 ήταν ο κώδικός του,μας είχε πει ο κ.Λιάνης
    το βήμα της γυναίκας τι ακριβώς ρόλο ανέλαβε να παίξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους....πέστα Χρυσόστομε!!! Η αβανκατέ της πολιτικής τάξης της περιοχής επέλεξε την μεγάλη ΚΡΟΥΑ για στρατηγό των επικοινωνιακών τους αναγκών...και όπως αποδείχθηκε περίτρανα (γιατί όλοι και όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα...) τους οδήγησε μετά Βαϊων και Κλάδων στην πολιτική ανυποληψία και το περιθώριο. Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι, το σλόγκαν που κυκλοφορούσε μεταξύ των υπερ τεράστιων πολιτικών ανδρών ήταν το εξής: "Όποιον δεν μπορείς να βάλεις απέναντι τον παίρνεις μαζί σου" Τρομάρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ; ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;

      Διαγραφή
    2. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΝΤΟΡΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΔΩΡΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΟΡΙΣ. ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ - ΚΟΥΤΟΣ + ΡΑΤΣΑ.

      Διαγραφή
  3. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(π.ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)20 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:18 μ.μ.

    ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ,ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ "BLOG"(ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ..).
    ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΑΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ 'ΣΥΝΟΜΙΛΩ'):
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΘΕ...
    Υ.Γ.:Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ Ν'ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ,Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.
    "ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΕΧΘΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε καλα βρε Στρατακη κατσε καλα βρε γατακι,που θα μας πεις οτι ησουν και αδιαφθορος.Μην ξυνεσαι,αστα γιατι βρωμανε.Ακου εχθρος της διαφθορας ο Στρατακης,καλο ανεκδοτο!!!!!

      Διαγραφή
    2. me sugkinises bre strataki...grapse kanena muthistorima

      Διαγραφή
  4. Δεν ξέρετε αν αληθεύει το ένα, δεν ξέρετε αν αληθεύει το άλλο..αν δεν ξέρετε..τότε γιατί τα λέτε;
    Επίσης, αφού υπερασπίζεστε μία κατάσταση, να είστε προσεκτκοί στην γραπτή σας έκφραση, διότι αναφερόμενοι στην κ. Κουτουράτσα και ειδικότερα λέγοντας ότι: ο κ. Βοσκόπουλος δεν της χάρισε δουλειές και χρήματα, αφήνετε να φανεί, ότι ο κ.Βοσκόπουλος, χάριζε δουλειές και χρήματα σε άλλους και απλά εξαίρεσε την κ. Κουτουράτσα.....
    Ε.Σ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωπω ρουφιανιές!..Όλοι παρακολουθούνται βλέπω και φακελώνονται!
    Βγάλε και άλλα δικέ μου!! Όλα στη φόρα!
    Δώσε τα πάντα στη δημοσιότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάθατε όλοι τώρα πίσω από τη "μάσκα" ενός blog να βγαίνετε κ να κράζετε χωρίς καν να ξέρετε αν αυτά που εκτοξεύετε είναι αλήθεια ή "λάσπες". 1ον Βγες κ πες ποιος είσαι ή ποιοι είστε πίσω από αυτό το blog, γιατί εμένα το "Τσούσκα" δε μου λέει τίποτα! Και 2ον ποιος σας έδωσε τα τηλέφωνά μας για να μας στείλετε τη διεύθυνση του νέου αυτού blog??? Γιατί κ αυτό σηκώνει καταγγελία αν δεν κάνω λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ 2 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ BLOG: 1) ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
    2) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ..ΠΙΣΙΝΟ ΣΩΣΙΒΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ouaou!!! Μάλλον τάραξε τα νερά η Τσούσκα... Καιρό τώρα η λάσπη εκτοξεύονταν ασυστόλως προς πάσαν μη... προσκυνήσαντα! Ενίοτε η πλεονάζουσα λάσπη επιστρέφεται...δε βαριέσαι...συνηθισμένοι οι παλιοί...στα αγγούρια. Και για να μη ξεχνιόμαστε φίλε Γιάννη την περίοδο της, ευτυχώς μικρής, περιόδου εξουσίας που σου έδωσαν οι πολλοί και κυρίως ... ανώνυμοι...ως τέτοιους συνήθιζες... να τους αντιμετωπίζεις. Ως Καίσαρ...παντογνώστης...υπερόπτης... Ελπίζω να έχεις κρατήσει κανα ρόδι ή καραβάκι...τα οποία ποτέ κανείς δεν έμαθε πως πληρώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε λίγο θα πρέπει να αλλάξεις χώρα εσύ βρωμιάρικο μουνί που πατάς τα κουμπάκια! και ο βοσκός δεν θα σας γνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απευθύνω την απορία μου προς όλους αυτούς που ξιφουλκούν με πρωτόγνωρο φανατισμό εναντίον του εν ενεργεία Δημάρχου Φλώρινας. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο με τον έτερο διεκδικητή του Δήμου, τον κ. Ασπρίδη; Αυτός δεν έχει παρελθόν; Είναι προϊόν πολιτικής παρθενογεννέσεως; Πολύ γρήγορα και πολύ πρόθυμα δεν ξέχασαν κάποιοι τις ημέρες "δόξας" του; Το ρόλο του ως παρατρεχάμενος (με το αζημίωτο) του Λιάνη, τη θητεία του στον Ο.Π.Α.Π., τις τρείς θητείες του ως Δημάρχου Περάσματος και πολλά άλλα που είχαν σχολιαστεί κάποτε;

      Διαγραφή
  10. oi ''υπο-νομοι'' π'αντα βρωμάνε και ας είναι καλυμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τσούσκα, ξέχασες κι έναν ακόμη. Τον ...ειδικό σύμβουλο του Ηλιάδη, αυτόν ντε τον Βασιλάκη τον Αμπα από Βεύη μεριά!!! Θα σου στείλω οσονούπω κατι τις για τον μαγκάκο τον Βασιλάκη και τον μπαμπάκα του για το τι κάνουν (και) στη Βεύη με το θέμα της Βεύης (λιγνιτωρυχεία)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή