Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Το Σάββατο αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο ΕΒΕ Φλώρινας με την συμμετοχή της Εκκλησίας του Βουλευτή κ. Ε. Κωνσταντινίδη , των Αντιπεριφερειαρχών, των Δημάρχων Φλώρινας και Αμυνταίου, εκπροσώπων διαφόρων φορέων, σωματείων, συλλόγων, και πολιτών.
Στις τοποθετήσεις τους ακούστηκαν σημαντικές σκέψεις και προτάσεις, και υπήρξε ομοφωνία  για την
κινητοποίηση της Παρασκευής.
Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρόταση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη, που είπε ότι τα χρήματα του τοπικού πόρου της ΔΕΗ που αναλογούν στον Δήμο Φλώρινας, να δοθούν στους Δημότες του Δήμου Φλώρινας μέσω της ΔΕΗ, ώστε οι Δημότες του Δήμου Φλώρινας να μην πληρώνουν ηλεκτρικό ρεύμα. Με αυτόν τ ον τρόπο οι Φλωρινιώτες και δεν θα πληρώνουν ηλεκτρικό  ρεύμα στην ΔΕΗ και θα θερμαίνονται  με το ηλεκτρικό ρεύμα , χωρίς να ξοδεύουν χρήματα για πετρέλαιο.

4 σχόλια:

  1. ΤΣΟΥΣΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ BLOG ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΙΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑΣ ΑΛΤΙΝΗ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είστε παράρτημ του Βοσκ. ΓΙΑΥΤΌ ΌΤΙ ΑΝΈΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΧΑΖΌ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ Ο βΟΣΚ. εσείς τρέχετε και χειροκροτάτε..μπε..μπε.,μπεε. μπρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως, το ίδιο ρολόϊ του παρόντος με το -φλώρινα σήμερα- και το -νέα φλώρινα-, σε συνδυασμό με το ότι ο περιβολάρης δεν βλήθηκε κάτι περίεργο συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τηποτα περηεργο από τη μεια ο βοσκόπουλως κάνει πως δε καταλαβαίνη ότι
    τηλείωσι απο τη αλλη ασπρίντες τουμπεκή, περημένη στα σήγκουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή