Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σήμερα 25-4-2012 ξεκίνησε η Δίκη για την μήνυση που έχει κάνει ο Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος εναντίον της Π……ς Κουτουράτσας για συκοφαντική δυσφήμηση.


Στο ξεκίνημα της δίκης, τόσο ο δικηγόρος του Γιάννη Βοσκόπουλου, αλλά και ο δικηγόρος της κ. Π……ς Κουτουράτσας ζήτησαν να διακοπή η δόκη και να συνεχισθεί τις επόμενες ημέρες διότι:

Από την πλευρά του Γιάννη Βοσκόπουλου έλειπε ο ένας συνήγορος διότι είχε υπόθεση που δικαζόταν στην Αθήνα.
Από την πλευρά δε της κ. Π……ς Κουτουράτσας ο κ. Αλτίνης έχει άρρωστη την μητέρα του στην Θεσσαλονίκη και επιθυμούσε να βρίσκεται εκεί.
Παρόλα αυτά οι κ. Δικαστές αποφάσισαν ότι έπρεπε να συνεχισθεί η Δίκη και να μην Δοθεί ούτε αναβολή αλλά ούτε να διακοπεί και να συνεχισθεί την επόμενη εβδομάδα.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Δημάρχου κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.
Αυτή είναι η Αλήθεια και όχι αυτά τα ψευδή και αήθη που θέλουν να περάσουν κάποια blog όπως το florinea.

5 σχόλια:

  1. Γιατί βρε παιδιά δεν αφήνετε την ΝΤΟΡΙΤΑ αυτή την περίοδο που είναι οι εκλογές να δαγκώσει κανένα υποψήφιο μπας και βγάλει κάνα ευρουλάκι....
    Μάλλον σε πήρανε χαμπάρι ότι είσαι μαύρη γάτα και δεν υπάρχει μαρμίτα Ντορίτα.
    Δεν είναι και κανένας από τα δικά σου παλικάρια υποψήφιοι να σε στηρίξουν αυτές τις δύσκολες ώρες... ο Παύλος ο Γιάννης ο Αιμίλιος και τα άλλα παιδιά...
    Άντε κάνε υπομονή μέχρι τις δημοτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να παρει....μαλλον θα δωσει! και δεν εχει...xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ntorce glikia mou opos leei kai o 11.57 AM ise mavri gata, giati opious stirixes tin patosan, ara kane kamia ali doulia pou kseris kala na vgalis kana franko, giati tha sou xriastoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από πού να πάρει ρε παιδιά την έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, και ο Βόσδου από τον οποίο είχε ελπίδες της γύρισε την πλάτη. Εκτός αν της δώσει κανένα ψίχουλο ο Στάθης. Προς το παρών όμως έχει τον Παυλάκη που της πληρώνει τα έξοδα. Βλέπεις εκείνο το λεύκωμα άφησε αρκετά εκατομμύρια. Θυμίζει λίγο Άκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den vlepoume tous filous tis kroua kroua apo tin proigoumeni diki,ti eginan, mipos exoun leromeni tin folia tous, kai fovounte mipos vgoun stin fora i vromies tous, kai i (sinergasies) me tin P.....a; Malon kala kanoun kseroun aftoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή