Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ



Τη στιγμή που η πατρίδα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δοκιμάζονται, το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας γεμίζει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το φετινό Πάσχα η αλληλεγγύη, η κοινωνική συνοχή και η αισιοδοξία είναι έννοιες περισσότερο επίκαιρες από ποτέ. Το μήνυμα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης είναι η αγάπη προς το συνάνθρωπό μας.
Εύχομαι σε όλους τους Φλωρινιώτες και σε όλες τις Φλωρινιώτισσες, όπου γης, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και ευτυχία.

Σταύρος Γ. Παπασωτηρίου
Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Φλώρινας
Πολιτική Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας

16 σχόλια:

  1. Αφήστε ρε τον γνωστό επίορκο από σπόντα Κορτσάρη για 1/2ψήφο(ελέγχεται κι αυτό) Ντεμέκ Πρόεδρο ΝΟΔΕ που ευθύνεται για τη 2η θέση της ΝΔ στο Νομό(παράτησε το κόμμα τις τελευταίες 20 μέρες των εκλογών να είναι υποψήφιος),να τελειώνουμε με αυτόν.Ηθελε η μούρη του να μετρηθεί με τη Μάρκου τον Ευαγγέλου, αχάριστος με τον Μποντζίδη, το Στάθη και το Βόσδου και απεχθής από όλους, εμμετικός, όπου πηγαίνει κι ότι λέει, ο ψιλοκοτσομπολάκος κατινομπούλης της μισής μπάτσας, που όλους θα τους κρίνει και αυτόν κανένας δεν θα τον κρίνει, ο διάτρητος.
    Τον κατεβάσανε λαγό μια φορά και νόμισε ότι του χρωστάει η κοινωνία. Νόμισε ότι επειδή τον χρησιμοποιήσανε για να θάψει άλλους έγινε και κάτι ο ίδιος.
    Είτε είναι υποψήφιος είται όχι είναι τελειωμένη ιστορία, βάλτε τον.
    Εκτός αν ένα σοβαρό κόμμα θεωρεί το ίδιο ότι δεν είναι τελειωμένη ιστορία και τιμωρεί παραδειγματικά τους επίορκους κομματικούς του, σου-σιου μού-σιου και δεν συμμαζεύεται...λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,Ο ΦΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΓΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΖΟΥΣΕ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ. ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΜΕΡΕΝΤΑΚΙ..
    ΟΥΤΕ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΟΥΤΕ ΛΑΚΩΝΗΣ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα δεν μπορεί ένας να καταλάβει ότι περνάει στο δρόμο και τον ειρωνεύονται , τότε στέλνει πρώτος ευχές το Πάσχα.
    Κατεργαράκο,πάς κι εσύ, σε μάθαν όλοι καλά.
    ότι ψιλοξεγέλασες. Τώρα είσαι στυμένη λεμονόκουπα από σάπιο λεμόνι. Αει αμόλα κι άσε μας στη δυστυχία μας και τα μνημόνιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΚΟΥΝΑΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι κι αλλιώς οι μισοί που τον ψήφισαν τις προηγούμενες εκλογές, μεταξύ στάθη, κουλίδη και ζέτας, αυτή τη φορά ψηφίζουν Ντόρα και καμμένο.
    Και στη ντόρα τον θεωρούν πουλημένο.
    Καμμένο χαρτί είναι...είτε εντός, είτε εκτός ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μόνος του να έτρεχε δεύτερος θα ερχόταν.
    Η ΝΔ θέλει όμως αυτοδυναμία, άλλος, ΑΛΛΟΣ
    αααααλλλλοοοος. Δεν κρεμαστήκαμε σε κανενός την υποψηφιότητα. Εξω όλο το προηγούμενο ψηφοδέλτιο της ήττας και της ντροπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά, είναι φανερό. Τον πετάξαν έξω, γιατί πάτωσε στα γκάλλοπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι φανερή η αγωνία όλων εσάς των ανώνυμων πληρωμένων ( οι οποίοι είστε ένας το πολύ δύο) ανθρωπάκια άβουλα και κατευθυνόμενα να μην κατεβει ο Σταύρος βουλευτής. Λυπόμαστε όμως δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Η λάσπη την οποία ρίχνεις-ετε στον ανεμιστήρα -ακόμα και σε πασχαλινές ευχές - θα σας επιστραφεί σύντομα. Ανθρωπάκια της ανωνυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. που πα ρε καρασταύροοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aκόμα και ο Τσακμάκης καλύτερα θα πήγαινε σήμερα ,αμα τον κατέβαζε η ΝΔ υποψήφιο, κι ας είναι και ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρός όλους τους γραφικούς:σας γνωρίζει όλη η πιάτσα καρνάβαλοι.Συνεχίστε να βγάζετε χολή για τον ¨μερεντα¨, ¨μισή μπάτσα¨,¨λαμόγιο¨ και όπως αλλιώς θέλετε.Μετά ξεκινήστε μεταξύ σας όπως πολύ καλά γνωρίζετε.Πάντα ανώνυμα σαν μεγάλοι άντρες που είστε,κρυμμένοι σαν τις αδερφές.Όταν περνάει τον πεζόδρομο γιατί δεν τον φτύνετε, γκομενάκια απατημένα. Ούστ βρομιάρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδια για τέτοιους έχουμε πολλούς να στείλουμε στο ΠΑΣΟΚ,να κλείσει ψηφοδέλτιο. Τί νομίζετε; μόνο η σοφούλα είναι ...ότι να ναι.. φιλόδοξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σταυρεεε, επόμενες εκλογές θα είναι της αυτοδιοίκησης, δεν θα είσαι υποψήφιος;Κάθε φορά που έχει εκλογές υποψήφιος είσαι, σαν το πέτσε τσούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα έρθει η ώρα και του πραγματικού φτυσίματος και της πραγματικής μπάτσας.
    Τέτοιοι άνθρωποι,κι όταν τελειώνουν πολιτικά, συνεχίζουν να ρουφιανεύουν την κοινωνία μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα δείτε ρε παιδιά τι κακίες θα βγάζει στον κόσμο στον ΟΑΕΔ που τον βολέψανε για να το παίζει λαγός, τώρα που τον πήρανε χαμπάρι όλοι.
    Δεν πρόκειται να θέλει να το καταλάβει ότι τελείωσε και συνεχώς θα κολοτρίβεται και θα παραγοντίζει.
    Δες τε τις μικροπολιτικές παρέες του, το ίδιο κάνουν, με τον ίδιο.
    Με όποιον κι αν πηγαίνει βαρίδιο θα του είναι.Αλλη μια κοτσομπόλα που μας κάθισε στην έρμη τη χαράδρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΤΣΟΥΣΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΙΟΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ.
    ΑΡΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ. Η, ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ...
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΕΚΕΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΙΚΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ..
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή