Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤ.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΝΟΔΕ


ΟΜΙΛΙΑ ΣΤ.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Η πατρίδα μας διέρχεται από το πιο κρίσιμο σημείο για το μέλλον της κοινωνίας και της οικονομίας. Ο Νομός Φλώρινας βρίσκεται στην δυσκολότερη κατάσταση μετά την μεταπολίτευση και οι Φλωρινιώτες βιώνουν τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και του απομονωτισμού. Δυστυχώς
ο σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει να διακρίνουν προοπτική. Την ώρα αυτή απαιτούνται καθαρές λύσεις και απαντήσεις.
Συμμετέχω στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα.
Διεκδικώ την εμπιστοσύνη και υποστήριξή των Φλωρινιωτών, σίγουρος πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι η μοναδική αξιόπιστη και καθαρή επιλογή. Ο μόνος που εγγυάται το δρόμο της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της εθνικής υπερηφάνειας.
Γνωρίζω καλά τον τόπο μας, τις ευκαιρίες και τα προβλήματα του. Φλωρινιώτης, μεγάλωσα και εργάζομαι στη Φλώρινα, ενώ σπούδασα Οικονομικά στο ΑΠΘ και έκανα μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Η Πολιτική που πιστεύω εγώ βλέπει μακριά. Δεν παρασύρεται από τις πιέσεις και τις σκοπιμότητες της στιγμής. Έχω γνώση των προβλημάτων του νομού, γιατί ζώ στο Νομό, γιατί εργάζομαι από μικρός εδώ, γιατί είμαι ένας από τους Φλωρινιώτες που βιώνουν τον απομονωτισμό που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τα προβλήματα χρειάζονται τεχνοκρατική αντιμετώπιση. Πλέον έχω προτάσεις για τα κεντρικά προβλήματα. Με πρόγραμμα και δουλειά θα δώσουμε στον τόπο αυτό που αξίζει και δικαιούται. Έτσι θα ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας.

Εργάζομαι συνεχώς από το 1994 ως οικονομολόγος. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα και από τότε εργάζομαι ανελλιπώς στη Φλώρινα. Αρχικά ως μελετητής οικονομολογικών έργων και στη συνέχεια ως στέλεχος Τραπεζών-Υποδιευθυντής (EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ) και σήμερα ως Εργασιακός Σύμβουλος στο ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ Φλώρινας.Από το 2004 οι συνάδελφοι μου, οικονομολόγοι, με τιμούν με την ψήφο τους εκλέγοντας με στα όργανα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είμαι επίσης εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΟΑΕΔ Ελλάδας και εκλέχθηκα ως αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ.
Υποστηρίζω τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας, ξεκινώντας τη δράση από τα μαθητικά μου χρόνια μετά στην ΟΝΝΕΔ. Σήμερα, είμαι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μελίτης το 2006 και υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του 2009 με τη Νέα Δημοκρατία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
Υπηρέτησα τη τοπική Νέα Δημοκρατία ως Γραμματέας και αργότερα ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού Φλώρινας. Είμαι μέλος των Τομέων Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ.
Η Ελλάδα και η Φλώρινα θα τα καταφέρει! Χρειάζεται λαό που πιστεύει στον εαυτό του. Και κυβέρνηση που βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον.
Στο χέρι των πολιτών είναι πλέον.
Ζητώ να με κρίνετε και να με επιλέξετε, όχι μόνο με το κριτήριο της αναγνωρισιμότητας, αλλά με κριτήριο την πορεία, τις γνώσεις και τις ικανότητες μου, γιατί οι μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις απαιτούν βαθιά γνώση και απεριόριστη διάθεση για εργασία.
Δεσμεύομαι απέναντι των Φλωρινιωτών να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, με πίστη στις κοινές αρχές και αξίες.
Ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί με τους Φλωρινιώτες, για να ξεπεράσουμε την κρίση, να βάλουμε τις βάσεις της ανάπτυξης για τον τόπο και τα παιδιά μας.
Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά για να λύσουμε προβλήματα που ταλανίζουν όλους εμάς που ζούμε στο Νομό Φλώρινας.
Τώρα ήρθε η ώρα της απόφασης για το μέλλον. Καλώ τους Φλωρινιώτες να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές προτάσσοντας απέναντι στην ανευθυνότητα την συμμετοχή, στον λαϊκισμό την αλήθεια για να έχουμε ελπίδα και προοπτική.

Διεκδικούμε την Ελπίδα

Κερδίζουμε για την Ελλάδα
Αποφασίζουμε για τη Φλώρινα

17 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΣΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ) ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΡΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΟΥ, ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ) ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΒΑΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΟΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ . ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΝΥΣΕ ΩΣ "ΘΕΟΣ" ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ , ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΓΙΟ. Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ. ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗ. ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΟΡΓΙΟ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ.
      ΜΗΝ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΕΦΑΡΕΙ.
      ΔΙΟΝΥΣΟΣ

      Υ.Γ. ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  3. to kalutero sxolio ever.......eustoxo kai periektiko......mazi sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mia erotisi
    alitheiei oti ipospifioi tu pasok epidikoun diglossa sxoleia sthn perioxi mas

    tha ithela mia apantissi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai..giati se xala??? kai oi makedones exoyme dikaiomata edv

      Διαγραφή
    2. Τι απάντηση να πάρεις ρε @@@. Αυτοί είμαστε οι Φλωρινιώτες, προβοκάτορες, λασπολόγοι χωρίς καμία αγάπη για τον τόπο μας παρα μόνο για το τομάρι μας. Είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο τελείως τρελό και αναληθές; Που ακούστηκε! έχουμε χάσει κάθε μέτρο πάνω από το πτώμα της Φλώρινας κάνουμε πάρτι...

      Διαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΝΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΟΧΙ Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ. ΔΕΣ ΤΟΝ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ? ΕΤΣΙ ΡΩΤΑΩ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTOΣ Ο ..ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ, ΩΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ.ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ.
    Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.
    Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝ/ΔΗΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ.
    ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΠΟΡΕΣΕ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΤΣΑΡΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΗ. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΛΙΤΗΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
    Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ.ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΜΑΡΚΟΥ. ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΠΗΓΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΓΚ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.
    ΕΚΕΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ(ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΑΒΑΙΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗ.ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΛΑΓΟ.
    ΝΑΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ..ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΤΑΧΑ ΑΦΘΑΡΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ
    ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΑΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Δ. ΜΕΛΙΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΡΩΤΗΣΑΜΕ, ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ,ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ..

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ( ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΣΗΜΕΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννης ο Χρυσόστομος...

      Διαγραφή
    2. ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ BODYGARD. ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ.
      ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. κΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ''. ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ....

      Διαγραφή
    3. Εχει δίκιο τελικά όσοι τον λένε λίγο, ως τομαριστή

      Διαγραφή
  7. Τελικά στη Φλώρινα εύκολα μπορείς να μάθεις τα πάντα..
    Eιδικά σε μέρες γιορτών, υπάρχουν πολλές..πολιτιστικές ανταλλαγές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλάκα είναι ότι δεν έχουν την αίσθηση του μέτρου και της γελοιότητας.
      Νομίζουν ότι ποιός ξέρει πόσοι τελικά θα τους ψηφίσουν, επειδή λέει βαρέθηκαν το στάθη και δεν μιλάει άσχημα ο βόσδου. Και λένε, λένε.
      Ακουν που λέει ο μερέντας και συναγωνίζονται στα.. φυστικοβούτυρα.
      Μαζεύτηκε η κατίνα, η περσεφόνη κι η ευτέρπη και θάβουν. Ολο τον κόσμο θάβουν... Κι από πίσω, κρατάνε και 3... πισινές, για αυτούς που θάβουν.
      Ηδη στο περιβάλλον τα ..μοιράζουν, να χουν και καμμιά..καβάντζα, τα διάφορα ανεμομυλώματα..

      Διαγραφή
    2. Και να φαναστεί κανείς ότι αυτά που βγαίνουν στη φόρα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Πόσα άραγε κουβαλάει ακόμα το έρμο το σύστημα;

      Διαγραφή
  8. O Παπασωτηρίου όσο πάει χάνει έδαφος, θα έχει ακριβώς τα μισά από το προηγούμενο στημένο ψηφοδέλτιο. Χάνει προς ΝΔ και προς άλλα κόμματα σε Φλώρινα, Μελίτη,ετεροδημότες, Πρέσπα, Αμύνταιο.
    Το μεγαλύτερο μέρος του το παίρνει ο Βόσδου(για την ακρίβεια του παίρνει γιαυτόν όσα του είχε δώσει στις προηγούμενες εκλογές) , υπάρχει όμως κι ένα μέρος που το παίρνουν οι άλλοι υποψήφιοι, Γεωργοπούλου, Ζαμπούνη,Λιθοξοϊδης, Παρίσης,Ντόρα(είναι γνωστός ντοράκιας),Σαμαράς,Μπιτάκης, χρυσή αυγή και άλλοι.
    Στον Δήμο Φλώρινας, εκτός η συμπεριφορά του στις Δημοτικές εκλογές κάνει
    Δημοτικούς Συμβούλους να επανακάμψουν στον Στάθη.
    Δεν μπορεί να αναπληρώσει ούτε το 1/3 όσων χάνει, με αποτέλεσμα να είναι ήδη 3ος και μέσα στη Φλώρινα,ίσως και 4ος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ.
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ?
    ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ? ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ .....ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ, ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΗΣ. ΑΡΕ ΠΟΤΑΝΑ ΖΩΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ (ΣΩΤΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΩ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή