Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μπακογιάννη: "Μαχαιριά στην καρδιά των Νεοδημοκρατών" η επιστροφή Συμπιλίδη

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην πολιτική σκηνή η είδηση επιστροφής στο πολιτικό προσκήνιο του Γιώργου Συμπιλίδη, του ανθρώπου που με την ανεξαρτητοποίησή του οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993.

Ο κ. Συμπιλίδης θα συμμετάσχει στις εκλογές της 6ης Μαΐου, υποψήφιος με τη ΝΔ στο Κιλκίς.
"Μωραίνει ο Κύριος. Ο κ. Συμπιλίδης έριξε μία κυβέρνηση που είχε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και έβλαψε τη χώρα,, γιατί σταμάτησε μία πορεία διαρθρωτικών αλλαγών που εάν είχαν προχωρήσει σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο", δήλωσε στο Real FM η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κα Μπακογιάννη έκανε ακόμη λόγο για "μαχαιριά στην καρδιά των νεοδημοκρατών", αρνούμενη να απαντήσει σε ερώτηση για το πώς μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κ. Συμπιλίδης.
"Προσβολή για Ελλάδα, και όχι μόνο κατά των φίλων της ΝΔ, αλλά και για την Ελλάδα. Διότι αν μετρήσετε τις ζημιές που προκλήθηκαν από αυτή τη δουλειά τότε που έριξε την κυβέρνηση, η ζημιά που έγινε είναι κολοσσιαία", χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Συμπιλίδη σε δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοσταθμό, ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος.
"Δυσκολεύομαι να το πιστέψω", σχολίασε χαρακτηριστικά.
απο  news247 Απρίλιος 18 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου