Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


Οι βουλευτές ήθελαν να πληρωθούν έναν μήνα, για λίγες… ώρες!

Τελικά, κάποιοι δεν έχουν τον Θεό τους. Και δεν καταλαβαίνουν, ούτε από κρίση, ούτε από κάλπη, ούτε από οργή λαού. Ενώ η χώρα βουλιάζει... κάποιοι από τους νεοεκλεγέντες (και όχι μόνο) βουλευτές, ζήταγαν επίμονα από το Προεδρείο της Βουλής, να πληρωθούν στα κρυφά, κανονικά έναν
μήνα, για τις λίγες ώρες που θα λειτουργήσει το Κοινοβούλιο, μέχρι να διαλυθεί ξανά, λόγω εκλογών!
     Tο θέμα συζητείτο από την προηγούμενη Δευτέρα, καθώς, όπως είχατε διαβάσει εδώ, είχε πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μην ανοίξει η Βουλή. Αρκετοί ήταν οι βουλευτές που αντέδρασαν, καθώς, όπως είπαν, θα έχαναν τις αποζημιώσεις τους. Πίεζαν λοιπόν για άνοιγμα της Βουλής και… τάχιστη πληρωμή, αυτοί που κόπτονται να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Το ζήτημα έθεσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αρνήθηκε να λάβει την αποζημίωση, όποια και να ήταν αυτή. Αυτό, ως συνήθως, ενόχλησε κάποιους, που έκαναν λόγο για «λαϊκισμό» και τόνισαν πως το άνοιγμα του Κοινοβουλίου λογίζεται ως λειτουργία ενός μήνα!!!
     Ζήτησαν μάλιστα και να λάβουν τα έξτρα, όπως τα έξοδα κίνησης, τα έξοδα γραφείου, τις πληρωμές προσωπικού, τη γραφική ύλη και πολλά ακόμα. Ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε δηλαδή …
     Ευτυχώς, την τιμή του Κοινοβουλίου έσωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος κάλεσε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ενημέρωσε ότι δεν θα εκταμιευθεί κανένα ποσό για πληρωμές βουλευτών. Ευτυχώς, όλοι τους συμφώνησαν ότι θα ήταν πρόκληση κάτι τέτοιο.
 το έστειλε ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για αναδημοσίευση

2 σχόλια:

  1. Καλά δεν έμεινε ούτε ένας απείραχτος έλληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ18 Μαΐου 2012 στις 7:21 μ.μ.

      Δημήτριος Θεοδώρου ΠΡΟΣ: Τα μέλη της συντακτικής ομάδας
      της ηλεκτρονικής εφημερίδας (blog)
      tsouskaflorinas
      Κύριοι υπεύθυνοι του blog.
      Απευθύνομαι προς όλους εσάς που αποτελείτε τη συντακτική ομάδα και έχετε την ευθύνη λειτουργίας της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής εφημερίδας, με το σεβασμό που αρμόζει σε λειτουργούς του τοπικού τύπου, προτιθέμενος να σας πληροφορήσω ότι από υπερβάλλοντα ζήλο για την ορθή εκτέλεση των καθηκόντων σας, υποπέσατε σε τακτικό ολίσθημα το οποίο με θίγει προσωπικά.
      Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα το βράδυ της Πέμπτης, ότι σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας δημοσιεύσατε τη φωτογραφία μου, με τρόπο που με υποδεικνύει ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ως συντάκτη των ως άνω δημοσιευμάτων. Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:
      α) Η συγκεκριμένη φωτογραφία αφορά τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, οπότε έτυχα της τιμής να μου ανατεθεί η εκφώνηση σχετικής ομιλίας.
      β) Αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχω σχολιάσει άρθρα δημοσιευμένα σε ηλεκτρονικής εφημερίδες, αλλά με άλλο ψευδώνυμο.
      γ) Ο υπογράφων τα συγκεκριμένα άρθρα ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ουδεμία σχέση έχει με εμένα. Εάν επιθυμούσα να αρθρογραφήσω επώνυμα, θα υπέγραφα τα άρθρα μου, οπότε δεν θα συνέτρεχε καμία ανάγκη δημοσίευσης της φωτογραφίας μου.
      Επί πλέον θεωρώ ότι έχετε αναλάβει την ηθική δέσμευση να προστατεύετε την ανωνυμία του συντάκτη του κάθε κειμένου ακόμη και αν γνωρίζετε την ταυτότητά του, ως συμβατική σας υποχρέωση έναντι όλων όσων σας εμπιστεύονται.
      Οι συνέπειες του ατοπήματός σας είναι η στοχοποίηση ενός ενεργού πολίτη της μικρής μας κοινωνίας τον οποίο έμμεσα συνδέσατε με έναν πολιτικό χώρο στον ουδέποτε ανήκε, αλλά και ο κλονισμός της εμπιστοσύνης όσων επισκέπτονται – έστω και ως απλοί αναγνώστες – το blog σας. Πολύ περισσότερο αυτών οι οποίοι με τις δημοσιεύσεις τους συντηρούν την εφημερίδα σας και τη διατηρούν στην επικαιρότητα.
      Για την αποκατάσταση του λάθους παρακαλώ θερμά όπως – το ταχύτερον δυνατόν – αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και εξηγηθεί στους αναγνώστες το λάθος από τη δική σας πλευρά.
      Με την πεποίθηση της ανταπόκρισής σας στο αίτημά μου, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
      Με τιμή και εκτίμηση
      Δημήτριος Θεοδώρου

      Διαγραφή