Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Οι Άθεοι


Οι Άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και οι Περήφανοι της Χρυσής Αυγής

     Άλλη μια ξεφτίλα την ώρα της ορκωμοσίας των μελών της νέας Βουλής κατά τη διάρκεια του «Ορκίζομαι». Ποιος ξεχνάει την αποχώρηση του
ΣΥΡΙΖΑ το 2009 κατά τη διάρκεια της Ορκωμοσίας;
     Γιατί δεν έκαναν κάτι ανάλογο και σήμερα, αλλά προκαλούν το κοινό αίσθημα των Ελλήνων, που με το 17% της ψήφου του, επέλεξε το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι άνω του 25%
στη προτίμηση των Ελλήνων;
     Να ξεκαθαρίσω ότι στις προηγούμενες εκλογές ΔΕΝ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή, ούτε πρόκειται να την ψηφίσω, αλλά δηλώνω κατηγορηματικά ότι ενοχλούμε με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ (που είναι μέσα στις κομματικές μου επιλογές) αφού με φοβίζουν ότι όσα λέει ο Όρκος της Βουλής μάλλον δεν θα εφαρμοστούν τελικά, με τη στάση που κρατούν κατά τη διάρκεια της Ορκωμοσίας.
     Ενδιαφέρον έχει να δούμε πιο κάτω τον Όρκο:
Άρθρο 59 του Συντάγματος:
     Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:
     «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
     Δεδομένου ότι το ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων αυτή την ώρα, μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε για κάποια πράγματα ή τελοσπάντων να αλλάξουν οι ίδιοι τη στάση τους, που αν μη τι άλλο κάνει κακό στο προφίλ που θέλουν να δείξουν;
     Οι Άθεοι λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν μη συμμετέχοντας στην Ορκωμοσία πως:
– ΔΕΝ θα είναι ΠΙΣΤΟΙ στη πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα. Άρα, μάλλον από άλλους περιμένουμε τραμπουκισμούς και από άλλους θα τους βρούμε.
–  ΔΕΝ θα υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους. Προφανώς, θα δούμε να γίνεται η χώρα «γης μαδιάμ» αφού θα υπάρχει πλήρης διάλυση.
– ΔΕΝ θα εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου. Φτάνει πια, αρκετά «έφαγαν» τα λαμόγια των προηγούμενων Κυβερνήσεων. Θέλουμε ανθρώπους ικανούς, όχι ανθρωποειδή.
     Από την άλλη, είδαμε τους «χιλιοχτυπημένους» από τα ΜΜΕ (ακόμα και μέσα από το blog) να σηκώνουν περήφανα και όσο πιο ψηλά μπορούσαν το χέρι τους και να φωνάζουν με δυνατή φωνή τον Όρκο.
     Να τονίσω για ακόμα μια φορά, πως δεν είμαι υπέρ της δεξιάς ούτε της Χρυσής Αυγής, αλλά αν θέλετε επειδή είμαι πιο κοντά στις ιδέες της αριστεράς με ενοχλεί ακόμα περισσότερο το ότι μέσα στη βουλή έχουμε Άθεους και μάλιστα από το πρώτο κόμμα στη προτίμηση των Ελλήνων αυτή τη στιγμή.
     Αναρωτιέμαι πολλές φορές τελικά, σε τι χώρα ζούμε; Τι πρότυπα πάμε να περάσουμε στα παιδιά μας; Ελλάδα, καλά κρασιά, όπως έλεγε και ο θείος μου (καλή του ώρα) ...

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΟΜΗΤΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ TV ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΡΣΗ. 17% ΠΗΡΑΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 3 ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 20%. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή