Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ


ΠΡΟΣ:    κ.  Υπουργό Παιδείας

ΚΟΙΝ:    •    Κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

                   •    ΔΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                   •    ΟΛΜΕ
Θέμα:    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ 

     
Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ..


Σύμφωνα με το άρθρο 9 , παρ. 2 του Ν. 3848/2010 οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών σταμάτησαν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010.


Μια διάταξη άδικη αφού συνάδελφοί μας αναπληρωτές και ωρομίσθιοι που εργάστηκαν μετά την 1η Ιουλίου 2010 σε όλες τις άκρες της χώρας κατατάσσονται  στους πίνακες των αναπληρωτών με βάση την προϋπηρεσία που είχαν  ως τις 30-6-2010.

 Επίσης υπάρχουν 1.800 διοριστέοι εκπαιδευτικοί, μέσω ΑΣΕΠ και μέσω προϋπηρεσίας (40%), που εδώ και 3 χρόνια παραμένουν αδιόριστοι όπως και  1.500 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί των κατηγοριών 24μηνου και 30μηνου. Ακόμα σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία συμβασιούχων μόνο μέχρι 7 έτη και τα υπόλοιπα θα χάνονται στο νέο μισθολόγιο. 

Ζητάμε: 

-    Άμεσους Διορισμούς όλων των διοριστέων εκπαιδευτικών και διορισμούς με βάση τα πραγματικά (οργανικά και λειτουργικά) κενά, τόσο από τους Διοριστέους ΑΣΕΠ 2008 όσο και από τους πίνακες 30μήνου και 24μήνου μέχρι να εξαντληθούν. 

-    Αναγνώριση και της προϋπηρεσίας αναπληρωτών από 1-7-2010 ως προαπαιτούμενο για τη μελλοντική τους πρόσληψη σε θέσεις αναπληρωτών.

-    Να αναγνωρίζονται στα κλιμάκια των αναπληρωτών και τα έτη προϋπηρεσίας πέραν του 7ου, δηλαδή όλη η προϋπηρεσία τους. 

-    Να γίνει στις δηλώσεις αναπληρωτών αύξηση επιλογών.

-    Να γίνει άρση του 2ετους αποκλεισμού τους από τους πίνακες εφ όσον δεν δέχονται κάποια χρονιά να εργαστούν μέσα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Μπουντουλούλης Ευάγγελος            Κολοκοντές Αργύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου