Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Η  ΕΠΙΘΕΣΗ  ΣΤΗ  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ
     Η εκπομπή του MEGA: «Πρωταγωνιστές» της Κυριακής 13 Μαΐου υπήρξε η πιο όμορφα κεκαλυμμένη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Αξίζουν πολλά: «Εύγε» στον «κύριο» Θεοδωράκη. Ήταν μια πολύ καλά στημένη ταινία και όχι εκπομπή.
     Μας παραπλάνησε εσκεμμένα φυσικά, με τα αποσπάσματα της συνέντευξης που έδειχνε με τον κ. Μιχαλολιάκο, διαφημίζοντας την τανία – εκπομπή. Ήταν πολύ όμορφα στημένη η ταινία – εκπομπή, οι
ερωτήσεις, καθώς και οι τοποθετήσεις όλων των «ειδικών»(!) που είχε στην εκπομπή του. Αυτό που δεν κατανοεί ούτε αυτός, όπως και όλοι οι άλλοι που έκαναν παρόμοιες εκπομπές με τη δική του (λυπάμαι … δεν πρωτοτύπησε … ίσως να το πέτυχε αυτό … μόνο στο στήσιμο της εκπομπής – ταινίας, με αυτό το δήθεν σκεπτόμενο ύφος με το χέρι τοποθετημένο στο πηγούνι …), είναι ότι όλοι όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή … ήξεραν τι ψήφισαν. Αυτό που ίσως δεν ήξεραν είναι το τι ψήφιζαν μέχρι τώρα!
     Ως Έλλην πολίτης που δικαιούται αντικειμενική και δίκαιη και ισότιμη ενημέρωση και όχι παραπληροφόρηση, ενίσταμαι, γιατί παρόλο που τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν είχαν καμιά σχέση με την μέχρι τώρα πολιτική ζωή της χώρας μας, είναι και τα μοναδικά στελέχη που σε κάθε συνέντευξη απλά δέχονται επιθέσεις και διαρκώς είναι σε διαδικασία απολογίας! Ενώ όλοι οι υπόλοιποι που είτε άμεσα είτε έμμεσα ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας, όχι μόνον δεν απολογούνται αλλά … αντίθετα είναι στην επίθεση!
     Βαρέθηκα να ακούω διαρκώς τις ίδιες ερωτήσεις … βαρέθηκα να επαναλαμβάνουν όλα τα κανάλια τα ίδια βίντεο!
     Βαρέθηκα το μείζον θέμα να είναι το γιατί πήρε η Χρυσή Αυγή το 7%. Θέλω και απαιτώ το θέμα να είναι: α) Γιατί χάθηκε η ελπίδα μας, β) Γιατί χάθηκαν τα όνειρά μας, γ) Γιατί φοβόμαστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στην πατρίδα μας, δ) Γιατί αφαίρεσαν με τόσο επαίσχυντο τρόπο την αξιοπρέπεια και την περηφάνια από την τρίτη ηλικία, ε) Γιατί φοβάμαι ότι αν μεγαλώσω τα παιδιά μου με ηθικές αξίες και ιδανικά απλά θα τα κάνω έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε επιτηδείου, στ) Γιατί όταν βγαίνει το παιδί μου κάποια βόλτα με τους φίλους του, αντί να χαρώ που μεγαλώνει φοβάμαι και του δίνω οδηγίες πως να αντιδράσει αν του επιτεθούν και του ζητήσουν το κινητό του ή το χαρτζιλίκι του, ζ) Γιατί χάσαμε το χαμόγελό μας και την αισιοδοξία μας … γιατί … γιατί … αμέτρητα γιατί!
     Μη μου προκαλείτε λοιπόν – κύριοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και λοιποί ψευτοκαθωσπρέπει – επιπλέον θυμό και μην υποτιμάτε άλλο τη νοημοσύνη μου! Απλά ... λύστε μου έστω κάποια απο τις παραπάνω απορίες, βρείτε τους υπευθύνους και τιμωρήστε τους! Αν δεν μπορείτε ή δε θέλετε … αφήστε να το κάνει για λογαριασμό σας και προς όφελος των Ελλήνων πολιτών η Χρυσή Αυγή, έστω και με τη βία και μετά να την καταγγείλετε (αν μπορείτε) για χρήση βίας.
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου