Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πρέσπες πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών 2012

Με την απονομή μεταλλείων έπεσε η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαίου, στο Πατουλίδειο αθλητικό κέντρο
του Δήμου Πρεσπών. Την τελετή έναρξης των αγώνων κήρυξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη και αθλητικών παραγόντων.
Η υποδοχή που επεφύλαξε στο Γιώργο Δακή ο χρυσός αρσιβαρίστας ήταν θερμή επισημαίνοντας κύρια την στήριξη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ομοσπονδία άρσης βαρών, που για δεύτερη φορά επέλεξε τις Πρέσπες, για την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών, εφήβων - νεανίδων και παίδων - κορασίδων..
Κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής χαρακτήρισε κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Περιφέρειά μας, την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σημειώνοντας παράλληλα ότι ο αθλητισμός διαχρονικά έχει διδάξει την άμιλλα, την συμμετοχή, τον αγώνα και την προσπάθεια από την οποία έρχεται η νίκη που είναι στάση ζωής.
«Ο αθλητισμός δίνει χαρά. Είμαι σίγουρος ότι όπως εδώ τα παιδιά μας αναδεικνύονται νικητές, με τον ίδιο τρόπο και ο Ελληνισμός που περνάει μια δύσκολη περίοδο με τα προβλήματα που βιώνουμε, να μπορέσουμε βασισμένοι στις δυνάμεις μας, με σύνεση, υπευθυνότητα και αγώνα να είμαστε νικητές» τόνισε ο κ. Δακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου