Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΌΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ POSTER ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.


Φλώρινα 14 Μαΐου 2012

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή των νέων σε δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος και την ανάληψη πρωτοβουλιών που προάγουν την ψυχική υγεία, οργανώνει για τους μικρούς μας φίλους το «Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση», ένα
τριήμερο δράσεων γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα και παιχνίδι!

Το τριήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στους μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου μας. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα των παιδιών, να ενισχύσουμε την φαντασία τους, την ποιοτική έκφραση του δυναμικού τους και να τα ωθήσουμε σε υγιούς τρόπους ψυχαγωγίας. Η μάθηση δεν συντελείται μόνο στα σχολικά θρανία. Οι δημιουργίες, το παιχνίδι, το εικαστικό παιχνίδι είναι τρόποι μάθησης, που συμβάλλουν τόσο στη γνωστική όσο και στην κοινωνική τους ανάπτυξη.

Καλούμε τα παιδιά να γίνουν  παραμυθάδες, να εκθέσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και να παίξουν. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 18, 19 & 20 Μαΐου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

«Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση»

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012
«Ελάτε να παραμυθιαστούμε»

Η Δόξα Κωτσαλίδου μας προσκαλεί να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να δημιουργήσουμε το δικό μας παραμύθι. Μαζί της ο Βαγγέλης Μεϊμάρης.

Ώρα:  6μμ
Χώρος: Οδός Ονείρων
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 66


Σάββατο 19 Μαΐου 2012
"Παιδική δημιουργία"

Ελάτε να θαυμάσετε εικαστικές δημιουργίες φτιαγμένες από τα παιδιά δημοτικών σχολείων του Δήμου μας. Παράλληλα θα γίνει έκθεση βιβλίου, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε παίζοντας!

Ώρα: 6μμ
Χώρος: Ποτάμι, περιοχή Βαρόσι

Κυριακή 20 Μαΐου 2012
" Ποιος θέλει να γίνει βασιλιάς; "

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το γνωστό σε όλους παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού,  ένα παιχνίδι που περιέχει γρίφους, δράση και φαντασία. 

Ώρα: 6μμ
Χώρος: Ν. Πάρκο

Ελάτε να μάθουμε, να φτιάξουμε, να παίξουμε!!!



Για τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας
Σοφία Μουρτζούκου
Κωνσταντίνα Γαζέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου