Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ανασκόπηση του καλοκαιριού και ειδικά των ημερών που δεν σας ενημερώναμε

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου ,το Θερινό Σχολείο με θέμα ¨ Γνωρίζοντας τον Αυτισμό ¨

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου ,το Θερινό Σχολείο με θέμα ¨ Γνωρίζοντας τον Αυτισμό ¨ ,στο ξενοδοχείο Princess Lanassa , στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.

Έχοντας ως φιλοδοξία τη γνώση και την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ανθρώπων που εργάζονται με πάσχοντες από αυτισμό ,
είτε ως εκπαιδευτές των στελεχών ψυχικής υγείας, είτε ως μέλη της διεπιστημονικής ομάδας, είτε ως συγγενείς των ίδιων των πασχόντων.

Εκπαιδευτικοί ,επαγγελματίες υγείας, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών και σχολών λογοθεραπείας, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την Ηπειρώτικη φύση και τα αγέρωχα Τζουμέρκα και έτσι να ενισχύσουν τον εσωτερικό-επιστημονικό τουρισμό, απολαμβάνοντας ‘’ το τερπνόν μετά του ωφελίμου’’.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν, να συζητήσουν και να μάθουν να κατανοούν ο ένας τον άλλον περισσότερο , έτσι ώστε να μπορέσουν να σταθούν με περισσότερη συναίσθηση , ευθύνη αλλά και υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό, απέναντι στα παιδιά που πάσχουν από διαταραχές του φάσματος του αυτισμού για να μπορέσουν να προαγάγουν την παρεχόμενη φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα παρέχοντας υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Στήριξης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου