Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους τους άνεργους και τους συνταξιούχους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή τη
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, για να αντισταθούμε μπροστά στις δυσμενείς εξελίξεις όπως διαμορφώνονται μετά τις νέες προκλητικές απαιτήσεις των Τροϊκανών για ισοπεδωτικές παρεμβάσεις στα εργασιακά και στα ασφαλιστικά ζητήματα.
Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση να μη αποτολμήσει να κάνει πράξη τις απαράδεκτες απαιτήσεις των δανειστών. Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κυβερνητική παρέμβαση για νομοθετική ρύθμιση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις προθέσεις κατ΄ εντολή των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, κατάργηση στην ουσία κάθε εργατικού δικαιώματος που έχει απομείνει.
Απαιτούμε και θα αγωνιστούμε να μη συνεχιστεί η πολιτική εξαθλίωσης που έχει συνθλίψει την ελληνική κοινωνία, έχει οδηγήσει σε δραματική αύξηση της ανεργίας και σπρώχνει σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση και αδιέξοδα την ελληνική οικονομία.
Όσο οι δανειστές εμμένουν στην εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών και η κυβέρνηση αποδέχεται την εξαθλίωση μισθωτών και συνταξιούχων, τόσο θα εντείνεται ο αγώνας των συνδικάτων.
Η στοχοποίηση αποκλειστικά του κόσμου της μισθωτής εργασίας και των συνταξιούχων πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Αυτό είναι απαίτηση ολόκληρης της κοινωνίας.
Θεωρείτε επιβεβλημένη η συμμετοχή όλων μας στην απεργιακή κινητοποίηση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ κατά της εφαρμογής του μνημονίου που επιβάλλει η τρόικα και η κυβέρνηση.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Φλώρινας, τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους τους άνεργους, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση γιατί πλέον τα όρια και οι αντοχές όλων μας έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου