Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ





Ακούει κανείς;
Εισαγγελέας, ΕΥΠΕ, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Αστυνομία, Δασάρχης, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος;
 Κανένας λοιπόν δεν είναι αρμόδιος για τόσο σοβαρό θέμα;
Όλοι ασχολούνται με την μείωση των μισθών και την σωτηρία της Ελλάδος;
 
 οι βολευτές μας που είναι αλήθεια; τι να χάσουν τους ψήφους από τους εργολάβους;
έτσι και αλλιώς τέλος του μήνα θα πάρουν το δεκαχίλιαρο, τι τους νοιάζει για τα υπόλοιπα, ούτε και για επερώτηση στην Βουλή έχουν ενδιαφερθεί, γιατί να ξοδευτούν;




Δυστυχώς τα δέντρα , οι δρόμοι, τα βουνά δεν έχουν φωνή, ποιος λοιπόν θα ενδιαφερθεί για αυτά; μήπως οι μαϊμού περιβαλλοντικές οργανώσεις; δεν νομίζω άρα είναι καταδικασμένα να υποστούν την βαρβαρότητα του κάθε κερδοσκόπου και του κάθε εργολάβου, αυοί έχουν το χρήμα και δεν του ενοχλεί κανείς.


Ορισμένοι έχουν και το θράσος να ζητάνε και συγγνώμη. Από τα δέντρα , από το περιβάλλον, μα είπαμε αυτά δεν μιλάνε, δεν ακούνε δεν βλέπουν. Εδώ οι αρμόδιοι δεν βλέπουν αλλά ούτε και ακούνε.
 ΓΙΑΤΙ;
και έτσι και σήμερα η καταστροφή συνεχίζεται.






































1 σχόλιο:

  1. NA KATAΣΤΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ.
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή