Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το ΕΚΦ στο συλλαλητήριο

Στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ θα συμμετέχει ενεργά το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. Για το λόγο αυτό θα δρομολογηθούν
δωρεάν λεωφορεία για την μετακίνηση από Φλώρινα προς Θεσσαλονίκη στις 14:00 μετά το μεσημέρι απέναντι από τα ΚΤΕΛ Φλώρινας για τη μεταφορά όλων εκείνων που θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του «τα τεράστια και σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν τα ασφυκτικά-εξοντωτικά δεσμά των Μνημονίων όπως η ανεργία, η λιτότητα, η φοροεπιδρομή, η κατάργηση των ΣΣΕ και των ελεύθερων διαπραγματεύσεων είναι υπαρξιακά και σοβαρότατα προβλήματα των εργαζομένων, που για την ακύρωσή τους απαιτείται η συμμετοχή και η συνένωση όλων των δυνάμεων της εργασίας. Ο Αγώνας αυτός είναι σκληρός και δύσκολος γιατί Κυβέρνηση, Τρόικα και εργοδότες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχουν συμπτύξει ένα σκληρό, αντεργατικό και αντικοινωνικό μέτωπο κατεδάφισης και ακύρωσης των κατακτήσεων και δικαιωμάτων των εργαζομένων. Για την ανατροπή αυτών των πολιτικών επιβάλλεται η από κοινού αντίδραση και αγώνας όλων των εργαζόμενων».
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου