Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Όχι δεύτερο χειμώνα χωρίς τρένο


Πλήθος κόσμου και Φίλων του Τρένου Φλώρινας συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στον πεζόδρομο της πόλης, για να διαμαρτυρηθούν για τις 600 μέρες απουσίας του τρένου στη Φλώρινα απαιτώντας συγχρόνως την επαναδρομολόγησή του με προσιτό 

εισιτήριο.  Πέρα από το τρένο της γραμμής, οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν και για το «Τρένο της Αλληλεγγύης» μία δράση βασισμένη στην αλληλεγγύη των πολιτών για προβλήματα που αφορούν: 
  • Τη Θέρμανση (φόρος πετρελαίου θέρμανσης, τιμές καυσίμων, τηλεθέρμανση, εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης)
  • Την Ανεργία/βιοτικό επίπεδο (Τράπεζα χρόνου, ανταλλακτική οικονομία, δίκτυο παραγωγών καταναλωτών, χαριστικό παζάρι)
  • Τις Μεταφορές/μετακινήσεις (Σιδηρόδρομος, Ποδήλατα/ποδηλατόδρομοι, δικαιώματα πεζών)
  •  

1 σχόλιο:

  1. Όπως ακριβώς βλέπετε, μεγάλο πλήθος κόσμου. Άντε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ. Πέστε και καμιά φορά την αλήθεια δεν βλάπτει. Και ξεκινάμε να δούμε τους συμμετέχοντες.
    1. Το blog του ΜΕΓΑΛΟΥ καρδιοχειρουργού, του φίλου , του Αντώνη Σαμαρά του Πρωθυπουργού ντε.. Τώρα πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον έδιωξαν από παντού και ίσως εκεί να τον κατεβάσουν υποψήφιο Βουλευτή ή Δήμαρχο, ώστε να πραγματοποιηθεί το όνοιρό του. Είναι η τελευταία του Ελπίδα.
    2. Η φιλενάδα του Παντέλο, την οποία πήρε σαν συνεργάτη στο γραφείο του ο Γερμανίδης. Λες και δεν υπήρχαν παιδιά από την Φλώρινα για να αξιοποιηθούν.
    3. Ο άλλος ιδιαίτερος συνεργάτης του Γερμανίδη……………………..
    4. Σιγά ρε φίλε είπαμε ήταν όλο το γραφείο του Γερμανίδη. Αλλά μην μας πείς ότι έφεραν και εισαγόμενους ΥΡΙΖΕΟΥΣ για να κάνουν την συγκέντρωση.
    Έλειπε μόνο ο Γερμανίδης βλέπεις τώρα ξύπνισε Βουλευτής, δεν μπορεί να πηγαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις ή τις Διαδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή