Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Δημιουργία φυτωρίου της ακαδημίας του Ερμή Αμυνταίου




Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η νέα διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου ξεκινά να υλοποιεί τον κύριο στόχο της, τη δημιουργία του φυτωρίου της ομάδας, της ακαδημίας.
  Σκοπός της διοίκησης είναι
η πόλη του Αμυνταίου να αποκτήσει ένα σύγχρονο αθλητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά, όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο.
  Η συγκρότηση της ακαδημίας του Ερμή Αμυνταίου αποσκοπεί κατά πρώτο λόγο στην ενασχόληση του παιδιού με το ποδόσφαιρο και την διαπαιδαγώγηση μέσα από αυτό και κατά δεύτερον, στην εξέλιξη του έτσι ώστε στο μέλλον να αποτελέσει μέλος της ανδρικής ομάδας και γιατί όχι και πολύ μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.
  Υπεύθυνος προπονητής για τις ακαδημίες είναι ο Κωσταντινίδης Ιωάννης ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της Βέροιας στην Α Εθνική κατηγορία (1988-1994), είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β με συμμετοχή σε σεμινάρια προπονητών σε Ελλάδα – Γερμανία - Βουλγαρία, ήταν προπονητής σε πολλά ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού Φλώρινας όπως επίσης και προπονητής σε ακαδημίες στην Πτολεμαΐδα.
  Πιστεύουμε πως με την δημιουργία της ακαδημίας ο σύλλογος θέτει γερές βάσεις για περισσότερη ανάπτυξη του αθλήματος όπως και για μελλοντικές επιτυχίες της ιστορικότερης ποδοσφαιρικής ομάδας του Νομού, του Ερμή Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου