Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Το Party δε σταματά…!


Μόνο αυτό έχουν στο μυαλό τους όλοι όσοι συμμετείχαν τόσο στο 6ο Καλοκαιρινό Κάμπ όσο και στο Διεθνές Κύπελλο «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ». Παρά την κούραση, τον ιδρώτα, το άγχος ή την πίκρα της ήττας, τελικά επικράτησε το γέλιο, η χαρά, η διασκέδαση, ο χορός….
Και όλα αυτά στο αποχαιρετιστήριο party στο Ξενοδοχείο Μιμμαλόνες στον Λαιμό, όπου όλα τα παιδιά έδειξαν τον αληθινό τους εαυτό. Και κάπως έτσι το Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών πέρασε στην Ιστορία αλλά ταυτόχρονα άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής του 7ου Summer Fencing Camp τον Αύγουστο του 2013, το οποίο υπόσχεται πολλά…
Φωτογραφικό υλικό στο www.oxif.gr και στην σελίδα του Ο.ΞΙ.Φ. στο Facebook.
Στο «Λυγκηστίς» συμμετείχαν 100 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι Νικητές ανά κατηγορία ήταν: Ιορδάνης Ηλιάδης (Ο.ΞΙ.Φ.), Τσώκας Νικόλας (Ο.ΞΙ.Φ.), Σταυρίδου Άννα (Ο.ΞΙ.Φ.) και Κοντοχριστοπούλου (Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω).
Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας, την Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, την ΠΑΣΥΠΚΟ, όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας και ιδιαίτερα τον Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω που έστειλε πλήρεις ομάδες και φυσικά τον Δήμο Πρεσπών, τα Ξενοδοχεία Μιμμαλόνες, Villa Platithea και Platithea Resort, το ΚΤΕΛ Φλώρινας και τους Ιατρούς του Κέντρου Υγείας Λευκώνα για τις άψογες ιατρικές υπηρεσίες που μας προσέφεραν.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα ζητήσει από την ΕΟΞ την ανάληψη της ευθύνης διοργάνωσης του Κυπέλλου Εφήβων 2012 και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων 2013.
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την άψογη διοργάνωση του 3ου Florina EuroCup (20,21 Οκτωβρίου 2012). Τα στελέχη του Ομίλου θα διαφημίσουν τους αγώνες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Βουδαπέστης τέλη Σεπτεμβρίου.
Από Δ.Σ.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου