Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Φλώρινα: Βοσκόπουλος Γιάννης – Στόχος μου να δώσω δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε όλους τους δημότες –



Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (Τρίτη 23/10) το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα με αντικείμενο την δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια των δημοτών μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων των συμβούλων.
Η μείζον αλλά  και ελάσσων παράταξη  συμφώνησαν στην πρόταση του Δήμαρχου κ. Βοσκόπουλου για την δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια με συγκεκριμένο πλαφόν σε όλους τους δημότες, επιχειρήσεις  και καταστήματα.
Τόσο η ΔΕΗ όσο και τα λιγνιτωρυχεία  καταβάλουν τέλος στον δήμο Φλώρινας, που ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια, μέρος αυτών των χρημάτων θα καλύπτει τα ηλεκτρικά τιμολόγια της περιοχής!
Το μέτρο αυτό θα ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες από την δυσβάστακτη οικονομική δυσχέρεια που περιήλθαν εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, θα δώσει την καλύτερη λύση στο μείζον θέμα της θέρμανσης… με τον πλέον ανέξοδο τρόπο στους κάτοικους του νομού, σε ένα νομό που ο χειμώνας διαρκεί έξι μήνες τουλάχιστον!
Ακόμα περισσότερο θα δώσει κίνητρα σε επενδύσεις στον νομό Φλώρινας, γνωρίζοντας  εκ των προτέρων οι επενδυτές πως θα έχουν ένα μεγάλο πάγιο εξόδων δωρεάν!!!

2 σχόλια:

  1. mpravo ston Voskopoulo. afti einai protasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώντας τα έργα σας κ. Δήμαρχε, διαπίστωσα ότι έχουν τόσο ελεύθερο οξυγόνο που πήρα βαθιά διαφραγματική αναπνοή και αποφάσισα να συνεχίσω να ασχολούμαι ακόμα περισσότερο με τα του Δήμου!.
    Σκέφτηκα δεν είναι δυνατόν να αφήσω μέρος του τύπου που είναι απονευρωμένο… με τα γνωστά αποτελέσματα και τις αντιφατικές συμπεριφορές, να παρουσιάζει το μαύρο άσπρο και αντιστρόφως!
    Σας υπόσχομαι ότι ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ θα είναι κοντά σας.
    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή