Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δραστηριότητες της Τ.Ο. Φλώρινας.‏

Η νεοσύστατη Τ.Ο. Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, μετά την πολυπληθή παρουσία της στις εκδηλώσεις στο Βίτσι στα τέλη Αυγούστου, συνέχισε τις δυναμικές δράσεις της και τον Οκτώβριο με τη συμμετοχή της στο μνημόσυνο για την επέτειο του θανάτου του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, στην Φλώρινα και στη μεγάλη πορεία που έγινε αργότερα την ίδια μέρα, μέσα στην πόλη της Καστοριάς.

Η Τ.Ο. Φλώρινας, που δραστηριοποιείται σε μια από τις πιο ευαίσθητες ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας, πρόσφατα με αφορμή την άδικη και εξοργιστική για εμάς τους Δυτικομακεδόνες εξίσωση του ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης, εξέδωσε δελτία τύπου προς τα ΜΜΕ της Φλώρινας σχετικά με τις θέσεις και τις ενέργειες που έκανε η Χρυσή Αυγή για το φλέγον αυτό ζήτημα.

Καλούμε όλους τους φίλους του κινήματος μας στη Φλώρινα, να επανδρώσουν τις γραμμές μας μέσα από την όσο το δυνατόν καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση της Τ.Ο. Φλώρινας, προκειμένου η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών να ακούγεται δυνατότερη και να στείλουμε και από αυτή τη γωνιά της Πατρίδας μας, το μήνυμα για λευτεριά από το ζυγό των ξεπερασμένων πολιτικάντηδων, των εχθρών του Έθνους που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας, των τοκογλύφων και των εγχώριων τροϊκανών κολαούζων τους.
Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τη λειτουργία των γραφείων του κινήματος μας μέσα στην πόλη της Φλώρινας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με την Τ.Ο. Φλώρινας: 6947 298150


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου