Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα


Από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στάση εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12.00 στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή. Σε ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους δημάρχους να αναστείλουν άμεσα τη λειτουργία των δήμων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ- ΟΤΑ αποφάσισε επίσης να επεκτείνει τις καταλήψεις σε ΚΕΠ και παιδικούς σταθμούς. Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθούν οι καταλήψεις που πραγματοποιούνται, ήδη, σε δημαρχιακά κτίρια της χώρας, ενώ, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας συμμετέχει στη δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω».


Μπροστά στην κοινωνική αποδόμηση και την ανθρωπιστική καταστροφή που οδηγούν τη χώρα μας η Ελληνική Τρόικα και οι τοκογλύφοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμμετέχουμε στη δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω».
Συγκεντρώνουμε είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 25 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2012. Τις προσφορές σας μπορείτε να τις παραδίδετε τις ώρες προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης, στο Πολιτιστικό Κέντρο τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Κυριακή: 17:00 – 22:00
Δευτέρα: 18:30 – 24:00
Τρίτη: 20:30 – 23:00


Read more: http://radioflorina.blogspot.com/2012/11/blog-post_5080.html#ixzz2CckL8HYJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου