Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος είναι γραφικός


Αυτάρεσκος αρχηγίσκος και αυταρχικός, λαϊκιστής, ευρισκόμενος σε άλλο κόσμο, πολιτικά απαίδευτος, γραφικός, αυτοθαυμαζόμενος, λείψανο λαϊκισμού, πολιτικώς απαίδευτος, εξουσιολάγνος και ανεπάγγελτος.
Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς και τις ιδιότητες που προσάπτει ή επισυνάπτει εμμέσως στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο πρώην υπουργός και πρόσφατα αποχωρήσας από το κόμμα του, Κ. Μαρκόπουλος.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα ο Κ.Μαρκόπουλος αφήνει ανοιχτό για ύστερο χρόνο το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος που θα εκφράζει «την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη», ενώ αποποιείται τον χαρακτηρισμό του «αποστάτη» λέγοντας: «Οταν παρακοαλούσε γονατιστός να πείσω τους 10 βουλευτές που διεγράφησαν από τη ΝΔ να πάνε μαζί του, ήμουν ισοδύναμα Θεός, τώρα αποστάτης».
Αρνείται δε ότι πίσω από τις αποσκιρτήσεις στεκλεχών των ΑΝ.ΕΛ βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, στην οποία καταλογίζει ότι έχει προσχωρήσει στον «άγριο φιλελευθερισμό».
Καμμένος: «Προδότες» Μαρκόπουλος και Κουράκος
«Απαντώντας», ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε «προδότες» τους αποχωρήσαντες βουλευτές Κώστα Μαρκόπουλο και Γιάννη Κουράκο, υπαινισσόμενος ότι υπάρχει σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης.
Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των δύο βουλευτών, μιλώντας για «προδότες», «καβάτζες» και «φίρμες» και υποστηρίζοντας ότι η συγκυβέρνηση έχει πέσει, καθώς με 150 βουλευτές έχει χάσει τη δεδηλωμένη, και αυτός είναι ο λόγος της «αποστασίας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου