Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας - Πισοδερίου

Διατηρώντας μια παράδοση ογδόντα ετών ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συνεχίζει ενεργά την προσπάθεια του, πρωτοστατώντας στην προβολή και την διάδοση του χειμερινού αθλητισμού στην πόλη μας. Κατά συνέπεια συμμετέχει στη διάδοση του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή.
Ο Σύλλογος - σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) και με βάση την σχετική Εγκύκλιο της διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (F.I.S.) – θα διοργανώσει, στις 20 Ιανουαρίου 2013, εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Χιονιού για το 2013.
Πρόκειται για μια εκδήλωση που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ως δεκατεσσάρων χρονών και όχι μόνο, με κύριο σκοπό την γνωριμία με το χιόνι. Κύριοι στόχοι η αθλητική δραστηριοποίηση των παιδιών τον χειμώνα, η επαφή και γνωριμία με δραστηριότητες στο χιόνι και την φύση, η γνώση των ευεργετικών αποτελεσμάτων στην υγεία μας και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε στις δράσεις αυτές. Όλα αυτά στα πλαίσια εκπαιδευτικών διαγωνισμών και παιχνιδιών, που θα αφήσουν μια διασκεδαστική και αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά.
Είναι δεδομένη τόσο η διεθνής διάδοση της γιορτής όσο και η προβολή του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή μας μέσα από την εκδήλωση.

(σχετικές πληροφορίες www.fis-ski.com και http://www.world-snow-day.com)

Πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα υπάρχει διαθέσιμο στο σπιτάκι του Συλλόγου στο ξύλινο χωριό στην κεντρική πλατεία της πόλης κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου