Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ανακαινίστηκε το Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαιμού


Ο Δήμος Πρεσπών ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, από την εταιρία Cosmote και σας προσκαλεί στην παράδοση των έργων την ερχόμενη Κυριακή.
Η ανακοίνωση της Cosmote:

"Η COSMOTE, με την τρίτη ενέργεια «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΕΣΥ», αποφάσισε να στηρίξει τις ακριτικές περιοχές, Πρέσπες και Σαμοθράκη.
Εδώ, στις Πρέσπες, πραγματοποίησε την ιδέα της Σόνιας Χαραλαμπίδου που ονειρευόταν να ομορφύνει την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων και προχώρησε σε εργασίες αναστήλωσης και ανακαίνισης του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, ώστε να μπορούν να φιλοξενούν δραστηριότητες και υπηρεσίες στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού!
Επιπλέον, η COSMOTE έχει διοργανώσει μία σειρά από πολιτιστικές- εκπαιδευτικές δράσεις, καθώς και προγράμματα προληπτικής ιατρικής και θεραπευτικής παρέμβασης που απευθύνονται στους κατοίκους των Πρεσπών για όλο το χρόνο!
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, η COSMOTE παραδίδει τα 2 έργα στο Δήμο Πρεσπών και σας προσκαλεί όλους σε μία ημέρα δημιουργικών δραστηριοτήτων, στις 10:30 στην Βιβλιοθήκη του Λαιμού και στις 12.30 στο Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο για να δούμε μαζί το όνειρο της Σόνιας να γίνεται πραγματικότητα, δίνοντας πνοή στον ακριτικό μας τόπο!
Η εκδήλωση θα κινηματογραφηθεί για διαφημιστική προβολή, ενώ για τη συμμετοχή σας στα δημιουργικά εργαστήρια καλό είναι να δηλώσετε συμμετοχή όσο το δυνατόν νωρίτερα στο Δήμο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου