Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αμύντας Σκοπιάς 85- Βατερό Κοζάνης 52



Την παραμονή της Εθνικής Επετείου  η ομάδα της Φλώρινας πραγματοποίησε μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της και επιβλήθηκε με το εμφατικό 85 – 52 επι της ομάδας του Βατερού Κοζάνης.

Η ομάδα του Αμύντα  αγώνα με τον αγώνα δείχνει το πραγματικό της χαρακτήρα, προιόν συστηματικής δουλειάς απο τον την αρχή της σεζόν.
Μ αυτήν την νίκη ο Αμύντας εδραιώνεται στην δευτερη θέση των playoff  και κάνει άλλο ενα βήμα στην υπόθεση άνοδο που ηταν εξ αρχής ο στόχος της ομάδας.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Δελέγκου Διονύση εκτός απο την συνήθη άψογη αμυντική λειτουργία με πίεση σ ολο το γήπεδο αλλα και με zone press με παγίδες, στο συγκεκριμένο αγώνα  ηταν και σε πολύ καλή επιθετικά ημέρα σκοράροντας με υψηλά ποσοστά ευστοχίας εντός και εκτός πεδιάς μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα στους αντιπάλους να μπούν στο παιχνίδι.
Ολοι οι παίκτες ήταν σε εξαιρετική ημέρα αλλα ξεχώρισαν ο Κρέτσης για την ευστοχία του, ο Αδάμου και ο Αθανασιάδης επιθετικά , ο Παπαθανασιού για το αγωνιστικό του πάθος  ο Παπαχρήστος οργανωτικά και οι Νάστος , Φωστηρόπουλος και Πινόπουλος στο τομέα της Άμυνας και στα ρημπάουντ.
Η ομάδα του Αμύντα εχεί στην συνέχεια δύο εκτός έδρας αγώνες, για  τους οποίους θα συνεχίσει να δουλεύει σοβαρά και να προσπαθεί, μέσα απο το Μπάσκετ, να δείξει οτι οποίος αγωνίζεται  με συνέπεια, πειθαρχία προσήλωση στον στόχο του, φέρνει και τα ανάλογα  αποτελέσματα.
Ο Αθλητισμός στην φιλοσοφία του προπονητή – πράγμα το οποίο προσπαθεί να περάσει και στους αθλητές – είναι  το καλύτερο μέσο για να  προαχθούν αξίες και συμπεριφορές που στην εποχή μας χάνονται και δίνει την δυνατότητα μιας υγιούς εξόδου απο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου