Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! του Παντελή Μιντεκίδη



ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!
του Παντελή Μιντεκίδη




Ιδού ποιόν τίμησε ο Τσίπρας!
Δοξάτο Δράμας.
Ο πάντα ευθυτενής και κοτσονάτος Κωνσταντίνος Καραμανλής τέταρτος από τα αριστερά στην επάνω σειρά.
Στην μέση του κάτω μέρους, δύο κομμένα κεφάλια ανταρτών φυτεμένα στο χώμα ...
[Από το βιβλίο Χ. Φλάισερ, Στέμμα και Σβάστικα.]



Οι φέροντες τις άσπρες στρατιωτικές στολές δεν μπορούν να ανήκουν αλλού παρά στον μοναδικό στρατό που τις φορούσε, ανάμεσα σε όλους τους στρατούς που ευρίσκονταν εκείνη την εποχή στα εδάφη της Μακεδονίας. Η εμπόλεμη "συνεργασία" με αυτόν τον στρατό ανέδειξε τους παλαιούς μακεδονομάχους, την δόξα των οποίων όπως φαίνεται, ζήλευε βαθύτατα ο μελλοντικός "εθνάρχης", που φρόντισε εμπράκτως να την "ξεπεράσει" ...
Ακόμη αναρωτιέστε γιατί ποτέ ο ψευδοεθνάρχης δεν τόλμησε να διεκδικήσει αποζημιώσεις και επιστροφή δανικών από τους Γερμανούς;
[Για να μαθαίνουμε και λίγη αληθινή ιστορία και όχι μόνον τα αισχρά ψεύδη των καθεστωτικών σχολικών βιβλίων της μαφιόζικης ελληνικής άρχουσας κάστας.]

Κι όμως πριν μερικές ώρες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κρεσέντο πολιτικού αμοραλισμού ενέπλεξε το εγκώμιο ενός από τους πλέον φανατικούς διώκτες των κομμουνιστών αλλά και ριζοσπαστών αριστερών.
Οι δεξιοί (καραμανλικοί, μητσοτακικοί, καμενικοί, σαμαρικοί) μπορούν να επιχαίρουν για τα κομμένα κεφάλια.
Γιατί όμως θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, κύριε Τσίπρα;


Αυτόν τον Τσίπρα (άνευ γραβάτας, εισέτι) έχει εγκολπωθεί και εκκολάπτει η δοσίλογη, δολοφονική, ληστοσυμμορίτικη άρχουσα κάστα της Αθήνας και ετοιμάζεται να φεσώσει στους έλληνες στις επερχόμενες εκλογές.

Ας όψεται το άθλιο βαλκανικό λαΐδιον,
που ξέπαγο, ακόμη φαντασιώνεται ευρώ στις άδειες τσέπες του,
ενώ το εθνικό νόμισμα είναι η μόνη λύση που έχει απομείνει.


Παντελής Μιντεκίδης
Συντονιστής ΕΠΑΜ Φώρινας
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε 29 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου.
    Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης. Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μην μάθουν οι χαχόλοι οι Έλληνες από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής με τον Ίωνα Παράσχη της τεχνικής εταιρείας ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ που μαζί με τις ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ και ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Παττακός (έγινε 100 ετών στις 8 Νοεμβρίου!) έδινε αφειδώς έργα στον Παύλο Τσίπρα, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πάμπλουτος επί επταετίας.

    Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και έτσι να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του νύν Αλβανίας Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική όπου έπαιρνε έργα ο «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια, αλλά κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι πήγε μόνον γι αυτό.

    Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι αμφότεροι ήσαν Τήνιοι). Ως γνωστόν, η οικογένεια των Αλαβάνων διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Παναγίας της Τήνου. Έτσι γνώρισε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού.

    Όλα εξηγούνται με βάση τα κονέ και την κονόμα. Επιβεβαιώνεται πάλι η θεωρία ότι το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα έλκει την καταγωγή του από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη.

    Είναι μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και ότι τον είχε συλλάβει η Χούντα.

    Η Αλήθεια είναι:

    Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι καλοί χριστιανοί. Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, προσπάθησαν να βρουν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος. Δεν τον βρήκαν και συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα τον οποίο άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράση του μπαμπά του Αλέξη ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια της «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ»!

    Όσο για τον κομουνιστή θείο Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρει με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού! Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε 2 Ιουνίου 1971 στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, Γενικός Αρχηγός του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!

    Αυτά και άλλα, για όλους ... (χωρίς φωτογραφία αυτήν την φορά) έτσι για να με χαρακτηρίσουν με την σειρά τους ως δεξιό, οι αριστεροί, αφού οι δεξιοί ήδη πρόλαβαν να με χαρτογράφησαν ως αριστερό.

    Εν τω μεταξύ, το πνευματικώς ευνουχισμένο academia θα αναρωτιέται αν και κατά πόσον είναι ιστορικώς διακριβωμένα τα προαναφερθέντα για τον Τσίπρα, ενώ η δική τους ιστορική έρευνα δεν θα διαφέρει πολύ από αυτές των φραγκισκανών καλόγερων που αναλίσκονταν στην απάντηση εμβριθών ερωτημάτων όπως «από πόσες δαχτυλήθρες νερό αποτελείται ο ωκεανός;».

    Εν τω μεταξύ, το άθλιο βαλκανικό λαΐδιον κοραίνει την πείνα του καταβροχθίζοντας χαρακτηρισμούς δεξιός-αριστερός, αφήνοντας την ληστοσυμμορίτικη άρχουσα κάστας της Αθήνας να θάλλει, καθότι είναι γνωστόν τοις πάσι ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται», αλλά κυρίως καθότι «η σιωπή των αμνών εξαχρειώνει τους λύκους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή