Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο δήμαρχος Πρεσπών για την Ημέρα της Γυναίκας

 

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας, με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η γυναίκα σήμερα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς και δύσκολους ρόλους, ενώ παράλληλα να δίνει καθημερινά τον προσωπικό της δύσκολο αγώνα τόσο στο εργασιακό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Ιδιαίτερα σήμερα, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η σύγχρονη γυναίκα είναι ευάλωτη όσο ποτέ.
Στις 8 Μαρτίου γιορτάζει η γυναίκα, η κόρη, η σύζυγος, η μάνα. Η εργαζόμενη γυναίκα και η άνεργη. Η γυναίκα που αγωνίζεται καθημερινά για την επιβίωση, για την οικογένεια, για την κοινωνία.
Η γυναίκα της Πρέσπας είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα. Είναι συχνά ο αφανής ήρωας, που στηρίζει τον κοινωνικό ιστό, διευρύνει την αντίληψη, απαλύνει τα προβλήματα.
Σε όλες τις γυναίκες θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για το αύριο.
Δεν υπάρχει μη εργαζόμενη γυναίκα, γιατί η γυναίκα εργάζεται καθημερινά, χωρίς αμοιβή, για την καθημερινότητα. Ως μητέρα, φροντίζει τον αυριανό πολίτη. Η κοινωνία απαιτεί πολλά από τις γυναίκες και στηρίζεται σε αυτές.
Σήμερα τιμούμε τις γυναίκες, για όλους τους αγώνες τους. Ας πάρουμε αυτήν την αφορμή για να τις ευχαριστήσουμε.
Οι γυναίκες ομορφαίνουν τον κόσμο μας, με την παρουσία και την προσωπικότητά τους. Όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε στιγμή, ας μην ξεχνάμε πόσο σημαντικές είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου