Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ο Μακεδονικός θεσ/νίκης  είναι το τελευταίο εμπόδιο που θα πρέπει να υπερκεράσει η γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α1 Εθνική.
Η ομάδα της Σοφίας Ιττέ, επιβλήθηκε στην ημιτελική φάση των Μπαράζ της Προσοτσάνης 42-30, αγώνα τον οποίο παρακολούθησε ο τεχνικός του Αμύντα Νίκος Γιώσκος.
Ο Μακεδονικός Θεσ/νίκης αποτελεί  παραδοσιακή δύναμη του γυναικείου χάντμπολ, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του και αξιοζήλευτη συμβολή στην ανάδειξη χειροσφαιριστριών.

Σημαντικότερη πτυχή στην ιστορία του συλλόγου αποτελεί η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος το 2002, όπου ηττήθηκε από την Αναγέννηση Άρτας .
Βέβαια ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει ιδιαιτερότητες, καθώς στον Μακεδονικό αγωνίζεται την τελευταία 5ετία, η γηγενής αθλήτρια του Αμύντα Ελένη Τσιρνάρη,η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας.
Η ΟΧΕ θα καθορίσει τον τόπο και τον χρόνο του αγώνα εντός της εβδομάδας, με επικρατέστερα  γήπεδα διεξαγωγής  αυτά  της Βέροιας και της Έδεσσας. 
 Ενσωματωμένη εικόνα 4
Ενσωματωμένη εικόνα 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου