Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Δεν τα κατάφερε ο Αριστοτέλης στον 3ο τελικό, έχασε από την Καστοριά η οποία μείωσε σε 2-1 τη σειρά των αγώνωνΦ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 70-80
Πραγματοποιώντας τη χειρότερη του εμφάνιση κόντρα στην Καστοριά, ο Αριστοτέλης δεν κατάφερε να στεφθεί από σήμερα πρωταθλητής, καθώς ηττήθηκε με 70-80.
Μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο ΔΑΚ, τίποτα δεν πήγε καλά στην ομάδα της Φλώρινας, η οποία φάνηκε πολύ «αγχωμένη» για την κατάκτηση του τίτλου μπροστά σε τόσο κόσμο. Κακές επιλογές στην επίθεση (δεν του βγήκαν καθόλου τα σουτ), κακή αμυντική λειτουργία και έλλειψη «καθαρού μυαλού», οδήγησαν φυσιολογικά στην ήττα, παρόλο που κατά διαστήματα «συνερχόταν» με κάποιες «εκρήξεις» (πέρασε μπροστά στο σκορ και με 61-55 το οποίο όμως στη συνέχεια έγινε 61-71!). Από την άλλη, η ομάδα της Καστοριάς έπαιζε το «τελευταίο της χαρτί»  και τα έδωσε όλα, παίζοντας πιο «ψύχραιμα» και με καθαρό μυαλό, πήρε μια δίκαιη νίκη. Υπάρχουν και κάποια παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία όμως δεν μπορούν να «δικαιολογήσουν» τίποτα για την κακή εμφάνιση. Το επόμενο ραντεβού είναι την Τετάρτη μέσα στην Καστοριά, όπου αν νικήσει ο Αριστοτέλης στέφετε πρωταθλητής, ενώ αν χάσει, ισοφαρίζετε 2-2 και πάμε το άλλο Σάββατο για πέμπτο και τελευταίο αγώνα μέσα στη Φλώρινα.
Αναδημοσίευση από:  http://florina-sport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου