Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Στην Πτολεμαΐδα μίλησε ο συναγωνιστής και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Χρυσή Αυγή Καστοριάς <xrisiavgikastorias@gmail.com>  
12:36 π.μ. (Πριν από 15 ώρες)

προς ethnos, ΡΑΔΙΟ, ΡΑΔΙΟ, tharos, tsaknaki, taflorinea, Ola, info, info, info, info, info, info, ΗΧΩ, info, ixoflo, ODOS, ODOS, Antonis, proinoslogos, parathrhthsflo, politis, ptolemeos, antennes, BLOGSPOT
Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο νεοσύστατος Πυρήνας Πτολεμαΐδας στο κέντρο της πόλης, μίλησε ο συναγωνιστής και βουλευτής του κινήματος μας Αρτέμης Ματθαιόπουλος.



Το παρών έδωσαν ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης και δεκάδες πολίτες της Εορδαίας.

Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, αφού έκανε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στη σημασία της δυναμικής εξάπλωσης του κινήματος μας σε όλη την Ελλάδα, στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και την επαρχία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σύντομα ο νεοσύστατος Πυρήνας Πτολεμαΐδας θα στελεχωθεί με μέλη ικανά, πειθαρχημένα και με σεβασμό στην ιεραρχία, στην Εθνικιστική Ιδέα και τους κανόνες της Κεντρικής Διοίκησης. Επίσης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν ενέργειες έτσι ώστε να ανοίξουν και γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πτολεμαΐδα που θα εκπροσωπούν όλη την Εορδαία, υπό την εποπτεία της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας.


Η ομιλία του συναγωνιστή Ματθαιόπουλου επικεντρώθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής για τοπικά ζητήματα και ακολούθησε θερμός διάλογος με τους παρευρισκόμενους πολίτες για θέματα λαθρομετανάστευσης, οικονομίας, απασχόλησης, για τη στελέχωση του νεοσύστατου Πυρήνα Πτολεμαΐδας καθώς και για τοπικά προβλήματα της Εορδαίας και του νομού Κοζάνης γενικότερα.

Η εκδήλωση μας έλαβε τέλος με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την υπόσχεση εκ μέρους του Γραμματέα της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας συναγωνιστή Τούφα Στέλιου ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις με συμμετοχή βουλευτών του κινήματος μας έτσι ώστε να επικοινωνούμε τις πολιτικές θέσεις και το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής στους πολίτες της Εορδαίας όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !!!

Πυρήνας Πτολεμαΐδας: 6986 537077

Υ.Γ. για τους θλιβερούς και γραφικούς 10-20 αριστεροάπλυτους που μας τίμησαν (ως είθισται) με τη δυσάρεστη παρουσία τους και με αντισυγκέντρωση, επαναλαμβάνουμε τα λόγια του συναγωνιστή Αρτέμη: περαστικά σας "σύντροφοι"... σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε να το συνηθίσετε διότι ο Ελληνικός λαός πλέον έχει καταλάβει ποιοι είστε, τι πρεσβεύετε και τι παιχνίδια παίζετε εναντίον της Πατρίδας μας. Οι Έλληνες αγκαλιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και του δίνουν την κατάλληλη δυναμική έτσι ώστε να ξεβρωμίσει ο τόπος από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταλήστεψε τα κρατικά ταμεία, πάντα με την ανοχή της αριστεράς η οποία έπαιρνε και αυτή το μερτικό της από την πίτα... είστε τελειωμένοι και γραφικοί πλέον στη συνείδηση όλου του Ελληνικού λαού. Ερχόμαστε και θα καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγεία που βρώμισε τον τόπο.


Γραφείο Τύπου, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου