Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :"ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΩΛΑΔΑ"



Η ευκολη λυση ειναι να μετατρεψουμε εναν γεωγραφικο χωρο σε αποδιοπομπαιο τραγο για ολα τα δεινα.
Το θεμα ειναι βαθεια ταξικο.  
Ας μην δαιμονοποιησουμε ενα χωριο στην Ελλαδα και αισθανθουμε ολοι καλα που εμεις ουτε ρατσιστες ειμαστε ουτε εχουμε σκλαβους.

Ακομη και τα γνωστα παπαγαλακια στα ΜΜΕ βγηκαν να καταδικασουν το εγκλημα σε βαρος των μεταναστων εργατων γης, ξεχνωντας οτι για 364 μερες τον χρόνο στελνουν στα ταρταρα τους "εγκληματιες λαθρομεταναστες" υπευθυνους για ολα τα δεινα που βιωνει ο τοπος.
Η στυγνη και απανθρωπη εκμεταλλευση ιδιαιτερα των χωρις χαρτια μεταναστων, δεν γινεται μονο στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας. Γίνεται  σε ολη τη χωρα.
 Απο την συγκομιδη των καρπουζιων και της ελιας, τα  μυστικα ραφταδικα φασονατζιδικα στις γειτονιες της Αθηνας, την εκμεταλλευση γυναικων, τα κολαστηρια της Κορινθου και της Αμυγδαλεζας κα.
Αυτο που γινεται στη Μανωλαδα προμηνυει το τι θα γινει στις ΕΟΖ οπου δεν θα υπαρχουν μονο μεταναστες αλλα και ελληνες σκλαβοι.
Η Μανωλαδα δειχνει το μελλον μας, οπου ελληνες και ξενοι θα ειναι ενωμενοι με τις ιδιες αλυσσιδες.
Στο χερι μας ειναι να βρεθουμε, ελληνες και ξενοι εργατες, ενωμενοι αλλα οχι για να μας φορεσουν τις αλυσσιδες οι συγχρονοι δουλεμποροι του καπιταλισμου, αλλα για να πουμε το μεγαλο ΟΧΙ.
Πρέπει και ο ελληνικος λαος, μαζι  με τους εκμεταλλευόμενους εργάτες καθε χρωματος και φυλής  να κανει πραξη την πασιγνωστη ρηση:
Εργατες ολων των χωρων ενωθείτε! Δεν έχετε να χάσετε παρά μόνο τις αλυσσίδες σας, αλλά έχετε έναν κόσμο να κερδίσετε!  

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου