Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Στην Καστοριά η ημιτελική φάση Χάντμπολ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγορίας Κορασίδων

Μεγάλη επιτυχία του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Καστοριάς Α.Ο.Α.Κ. κ. Παναγιώτη Βλαχόπουλου ο οποίος με μια σειρά ενεργειών κατάφερε εξασφαλίσει για πρώτη φορά για την πόλη της Καστοριάς την πραγματοποίηση Ημιτελικής φάσης
Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγορίας Κορασίδων στη Χειρόσφαιρα – Handball. Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Μαΐου 2013 ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καστοριάς.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Κορασίδων θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς, την Ομοσπονδία Χειρόσφαιρας Ελλάδος, τη Ε.Σ.Χ.ΔΥ. Μακεδονίας, τον Α.Ο.Α.Κ (Αθλητικός Όμιλος Αντι­σφαίρισης Καστοριάς), τον Αρίων Πτολεμαΐδας, τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και τον Α.Ο.Δ Κορυδαλ­λού Αττικής.
Οι ομάδες θα παίξουν όλες μεταξύ τους την Τετάρτη 8-5- 2013 στις 10 πμ. και στις 12 το με­σημέρι και το απόγευμα 17:00 μμ. και 19:00 μμ. ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.
Επίσης την Πέμπτη 9-5-2013 θα διεξαχθούν άλλο δύο παιχνίδια στις 10 πμ. και στις 12 το μεσημέρι τα οποία θα κρίνουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση που θα πραγμα­τοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του μήνα Ιουλίου 2013.
Για τους Ορίζοντες
Ευάγγελος Νούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου