Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Στην Ουγγαρία οι Μικροί – στην Ελβετία ο Στάθης


Παρά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις Πανελλήνιες Διοργανώσεις, συνεχίζεται η συμμετοχή των ξιφομάχων σε διεθνείς αγώνες.

Έτσι, λοιπόν, αναχωρεί αύριο Παρασκευή 10 Μαΐου για το Bekes της Ουγγαρίας 9 μελής αποστολή για συμμετοχή στο CSABA CUP 2013. Οι Σκενδέρης, Τσώκας Α., Γεωργιάδης, Ντώνου, Μοσχοπούλου, Μαγγόνα και Χατζάρα θα λάβουν μέρος στο 5ο GrandPrix Εφήβων της Σειράς Olimpici, υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Σήμερα αναχώρησε για την Βέρνη της Ελβετίας ο Στάθης Γεροσίδερης μετά από πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών, προκειμένου να διαιτητεύσει στους Αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. προγραμματίζει επίσης την συμμετοχή στο 47ο Solidarity Cup στα Σκόπια (1,2 Ιουνίου), στο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης» στα Χανιά (1 Ιουνίου ) ενώ θα διοργανώσει το Σχολικό Πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδας  το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Φλώρινα.
Τέλος, όλα δείχνουν ότι το 7ο Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των ξιφομάχων, αφού έχουν σχεδόν εξαντληθεί οι προσφερόμενες θέσεις.
Φλώρινα: 09-05-2013
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου