Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Συνεχίστηκε με επιτυχία το «1ο Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013».



Με επιτυχία διεξήχθη η τέταρτη και τελευταία αγωνιστική ημέρα οπού και ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013, που διοργανώνει ο ΜΠΣ Φιλώτας.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο γήπεδο 5Χ5 της Λεβαίας, συμμετείχαν για άλλη μια φορά όλα τα παιδιά που έχουν δημιουργήσει τις ομάδες τους και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 21 αγώνες. 
Έγιναν πολλοί όμορφοι αγώνες, με πολλά ωραία και δύσκολα γκολ, φοβερές φάσεις, δυναμικές μονομαχίες,  ενώ οι πολλοί γονείς παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τα παιδιά τους και επευφήμησαν όλους τους συμμετέχοντες. 
Σημαντικό γεγονός ήταν η παρουσία της διεθνούς αθλήτριας του ΠΑΟΚ Στρατάκη Αθανασίας οπού παρακολούθησε με χαρά και ενδιαφέρον τους αγώνες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά και ήταν οι: (αλφαβητικά) Δεληγιαννίδης Βασίλης, Ζαρογιάννη Ζωή, Κλάζογλου Ειρήνη, Κούπας Δημήτρης, Λιότσκα Θεανώ, Παραστατίδου Μελίνα.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την Εθελοντική Διασωστική Μονάδα Πτολεμαΐδας για την παροχή πρώτων βοηθειών και την γενική ιατρική μέριμνα που πρόσφερε και προσφέρει κατά την διάρκεια του τουρνουά.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το τοπικό συμβούλιο της Λεβαίας και ειδικά τον πρόεδρο του κο Πασχαλίδη Γιάννη για την εξαιρετική φιλοξενία και βοήθεια που προσέφεραν για την διεξαγωγή του τουρνουά.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, οπού θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης, οι αγώνες Playoff καθώς και οι τελικοί. Θα ακολουθήσουν οι απονομές και  οι βραβεύσεις και θα ανανεώσουμε όλοι μαζί το ραντεβού για ένα καλύτερο τουρνουά την επόμενη χρονιά.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου