Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ρεκόρ συμμετοχών στο 3ο Τουρνουά «ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ» Φιλώτα



Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το τμήμα Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) της Θύελλα Φιλώτα το 3ο τουρνουά MINI VOLLEY στην Τ.Κ. Φιλώτα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.
Το τουρνουά διεξήχθη σε κεντρικό σημείο της Τ.Κ. Φιλώτα και έδωσε χρώμα, ζωντάνια και ανέδειξε την Τ.Κ. Φιλώτα. Επιπλέον βοήθησε τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην γύρω περιοχή.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 28 γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί στην κεντρική οδό του Φιλώτα, στους χώρους πρασίνου εντός του πάρκου της Αγίας Παρασκευής και στις παράπλευρες οδούς αυτού.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών έφτασε τους 510 και αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών για όλα τα έτη που διοργανώνονται τα τουρνουά MINI VOLLEY.
Συμμετείχαν συνολικά 15 σωματεία από Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.
Αναλυτικά τα σωματεία που συμμετείχαν είναι : Απόλλων Καλυβίων, Α.Π. Καστοριάς, Αριστοτέλης Φλώρινας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Γ.Σ. Γρεβενών, Γ.Σ. Κοζάνης, Εδεσσαϊκή, ΕΜΑΣ Θύελλα Φιλώτα, Ήφαιστος Φλώρινας, Ζαφειράκης Νάουσας, Ίκαρος Έδεσσας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Πάνθηρες Κοζάνης, Πήγασος Κοζάνης, Ποσειδών Βέροιας.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης χορηγήθηκαν σάντουϊτς και νερά στους αθλητές και στις αθλήτριες καθώς και σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά στα σωματεία που συμμετείχαν με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά : 
Δήμος Αμυνταίου, Τ.Κ. Φιλώτα, Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, χορηγούς, Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, διαιτητές και όλους τους ανθρώπους της ομάδας.
Επίσης ευχαριστεί όλα τα σωματεία που συμμετείχαν και κυρίως τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.
Τέλος δίνει υπόσχεση για διοργάνωση και άλλων αντίστοιχων τουρνουά με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον και με νέο πλέον πρόσωπα.
Δείτε το βίντεο:
    Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου