Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Σχετικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον»                                                           
                      
    Φλώρινα 1/6/2013
                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη για το  πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον» ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η συνέχιση του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον» στη Δυτική Μακεδονία με κονδύλια ύψους 18.000.000 ευρώ αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τους Δυτικομακεδόνες. Η πλήρης και ταχεία απορρόφηση των κονδυλίων του πρώτου προγράμματος επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα εφαρμογής του στην περιοχή μας  και είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα απορροφηθούν στο σύνολο και τα νέα κονδύλια.
Όσο και αν Βουλευτές του Σύριζα σε ανακοίνωση τους θέλουν έντεχνα να μειώσουν το γεγονός με παλαιοκομματικές τακτικές τύπου, «ναι μεν, αλλά», ματαιοπονούν. Η απόφαση του κ. Χατζηδάκη δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για να μετατραπεί σε ευχολόγιο και δεν καθυστέρησε, διότι έπρεπε να ληφθεί εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αρκεί να υπενθυμίσω ότι η συνέχιση του προγράμματος επιτυγχάνεται με 3.000.000 περισσότερα από αυτά που διατέθηκαν στην πρώτη φάση
 Αυτό επιτεύχθηκε με τη μεταφορά πόρων από άλλους άξονες και επιχειρησιακά προγράμματα, που δεν παρουσίαζαν απορροφητικότητα, όπως άλλωστε είχα αναφέρει και προτείνει σε σχετική επίκαιρη ερώτηση.
Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι απλή για να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Παρά ταύτα πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια, πιστεύουν σε μαγικά ραβδιά.
Ωστόσο, κανένα μαγικό ραβδί δε θα κάνει τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Καλές οι διαμαρτυρίες, ακόμα καλύτερες όμως οι προτάσεις που φέρνουν τελικά τις λύσεις. Και ο Σύριζα δεν έχει ούτε προτάσεις, ούτε σχέδιο».

 

                                                                     Από το Πολιτικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου