Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Αμύνταιο: Μια άσχημη εικόνα



Αμύνταιο: Μια άσχημη εικόνα
Θα ήθελα να εκθέσω μια πολύ άσχημη εικόνα που συνάντησα στον τόπο μας, το Αμύνταιο. Αφού λοιπόν το επισκέφτηκα για τις διακοπές μου, αντίκρισα ένα
Αμύνταιο, με άπειρα αδέσποτα σε σημείο να μην μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά με τα πόδια και επίσης, ένα άδειο και σκοτεινό μέρος κάτι σαν σκηνή απο θρίλερ!
Για το πρώτο, με ενημέρωσαν ότι τα αδέσποτα με το λουρί, "δηλώνουν" εμβολιασμένα. Σκέφτομαι τώρα και τι μ αυτό; δηλαδή δεν είναι βρώμικα; δεν είναι άσχημη εικόνα να επισκεφτείς σε ένα μέρος και να βλέπεις παντού αδέσποτα;  ή μήπως το σκυλί έχει την ευγένεια να μην ξύσει τα τσιμπούρια του δίπλα σου, την ώρα που πίνεις καφέ; Τώρα θα μου πεις "καλά πρώτη φορά βλέπεις αδέσποτα; απέναντι απο τις καφετέριες ανέκαθεν είχε 1-2 σκυλιά", σίγουρα δεν με σοκάρει να βλέπω αδέσποτα αλλα όχι και κάθε τραπεζάκι να έχει το δικό του σκυλί και στο κάτω κάτω, υπάρχουν και μωρά παιδιά! 
Το δεύτερο θέμα που με παραξένεψε, είναι αυτό το σκοτάδι όπως αναφέρθηκα παραπάνω, δηλαδή μετά τις 12 όποιος προσπαθήσει να περάσει απο το κέντρο αγριεύεται, αλλά και ποτέ δεν θυμάμαι το Αμύνταιο χωρίς φώτα και ειδικά το καλοκαίρι που γεμίζει απο κόσμο, ίσως είναι το δεύτερο καλοκαίρι που βλέπω τόσο έρημη εικόνα!
Επειδή ξέρω πως πολλοί θα κάνουν σχόλια του τύπου "τότε με τον Χ δήμαρχο..." και θα πουν πως είμαι "μυστικός πράκτορας" κάποιου δημάρχου, να σημειώσω οτι: το λέω καθαρά από αγάπη για τον τόπο μου,  δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, δηλαδή ανήκω στην νέα γενιά που δεν έχει καμία σχέση με "το ποιος δήμαρχος έκανε τι στο παρελθόν".     
Νατάσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου