Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Μιχάλης Χατζηγιάννης στο 3ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας



Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα κορυφωθεί φέτος το 3ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας, ένας θεσμός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στις όχθες της
Βεγορίτιδας και στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πλαισιωμένος από πολυμελές μουσικό σχήμα θα ενώσει τη φωνή του μαζί με χιλιάδες φίλους της μουσικής του για την προστασία της Βεγορίτιδας και των υπόλοιπων λιμνών της περιοχής μας, καθώς ο πρώτιστος στόχος του φεστιβάλ ήταν και παραμένει η ευαισθητοποίηση για την προστασία των λιμνών.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην φετινή διοργάνωση έχουν ο Αθλητικός και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από χρήματα που θα προέρχονται από χορηγίες και τα έσοδα των Συλλόγων από πωλήσεις προϊόντων τη βραδιά της μεγάλης συναυλίας. Μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Βεγορίτιδας και φέτος θα είναι η ΔΕΗ, η οποία στηρίζει το Φεστιβάλ από τη στιγμή της δημιουργίας του, ενώ πολλές τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουν το Φεστιβάλ ως χορηγοί και χορηγοί επικοινωνίας.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ αφορούν έκθεση φωτογραφίας, ακροβατικές πτήσεις ανεμοπτεριστών από την καινούργια πίστα που δημιούργησε ο Δήμος Αμυνταίου, αναφορές στην πολιτιστική κληρονομιά και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Οι ώρες των εκδηλώσεων και οι συντελεστές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βεγορίτιδας.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου