Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Όχι στην απαξίωση του στρατοπέδου Παπαπέτρου!



Οι γυναίκες των στρατιωτικών του στρατοπέδου «Παπαπέτρου» βγήκαν μπροστά πραγματοποιώντας χθες Δευτέρα 5 Ιουλίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση
μεταφοράς της Α ΕΑΝ από το Αμύνταιο στην Κομοτηνή.
Στο πλευρό των γυναικών και των στρατιωτικών βρέθηκαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Γερμανίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακέιμ Ιωσηφίδης , ο Περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας Χρυσής Αυγής Τούφας Στέλιος. ,ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, Βασίλης Μπούτσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ελάχιστοι κάτοικοι της πόλης του Αμυνταίου.
Μετά την αρχική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου ακολούθησε πορεία προς το στρατόπεδο.
Αίσθηση προκάλεσε η αποχή των κατοίκων του Αμυνταίου, που ενώ δηλώνουν πως το θέλουν το στρατόπεδο σε αυτήν την διεκδίκηση ήταν απών  συνεχίζοντας να μη συμμετέχουν στα κοινά και στις διεκδικήσεις, είτε αυτό λέγεται στρατόπεδο, είτε ΙΚΑ και να περιμένουν απλά από τους άλλους να αγωνιστούν για τα θέλω τους….
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως ούτε στο στρατόπεδο, ούτε στην Λέσχη Αξιωματικών δεν δέχτηκαν να παραλάβουν το ψήφισμά διαμαρτυρίας με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος μαζί με τις γυναίκες των στρατιωτικών να  το θυροκολλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου