Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ορδές Ισραηλινών και Τούρκων "τουριστών" στην Καστοριά μετά τις ενέργειες του Δήμου.


Πλημμύρισαν τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της Καστοριάς από Ισραηλινούς και Τούρκους τουρίστες που επισκέφθηκαν την πόλη μας το φετινό καλοκαίρι.

Μετά τις εξαγγελίες Σαμαρά ότι φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε 17 εκατομμύρια τουρίστες στην πατρίδα μας, ο Δήμος Καστοριάς με τις ενέργειες του να "ανοίξει" τις τουριστικές αγορές του Ισραήλ και της Τουρκίας κατάφερε να πιάσει τους στόχους του και να γεμίσουν όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες της Καστοριάς όπως είχε προβλέψει.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν και οι γαστριμαργικές προτιμήσεις των Ισραηλινών τουριστών, οι οποίοι ως ευσεβείς θρησκευόμενοι πιστοί στην αυστηρή τελετουργία του kosher απόλαυσαν τα εδέσματα τα οποία επιμελήθηκαν οι ειδικοί σεφ των ξενοδοχείων.
Για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση, γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων άνοιξε και παράρτημα στην Καστοριά όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:


Για να μην αδικήσουμε το Δήμο Καστοριάς, οι αφίξεις Τούρκων "τουριστών" οι οποίοι κάνουν έρευνες για περιουσιακά στοιχεία προγόνων τους επί Τουρκοκρατίας ήταν και αυτές αρκετές.
Μετά τις επαφές με την (ύποπτη και νεφελώδη) Τούρκικη Επιτροπή Αποζημιώσεων της Συνθήκης της Λωζάννης (που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν διεθνή φορέα) ο Τούρκικος αερομεταφορέας προσφέρθηκε να ανοίξει και απευθείας γραμμή τσάρτερ από Τουρκία προς Καστοριά, το πρώτο αεροπλάνο μας το έστειλαν όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:

Προτείνουμε στο Δήμο Καστοριάς, στα πλαίσια του ανοίγματος και άλλων τουριστικών αγορών που θα φέρουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας, να κάνει επαφές και με τον Απελευθερωτικό Στρατό της Τσαμουριάς (UCC) έτσι ώστε οι Αλβανοί Γερμανοτσολιάδες να έρθουν στην Καστοριά και να θαυμάσουν τα μέρη στα οποία οι κατσαπλιάδες πρόγονοι τους έσφαζαν, βίαζαν και λήστευαν τους Έλληνες και μάζευαν Ελληνόπουλα για να τα περάσουν στην Αλβανία κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής.
Πολύ καλή ιδέα θα ήταν να κάνει ο Δήμος επαφές και με γυφτοσκοπιανούς, οι πρόγονοι των οποίων είχαν ανάλογη δράση στις αρχές του 20 αιώνα, λίγο πριν την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Για να σοβαρευτούμε... η αλήθεια είναι ότι ο τουρισμός στον τόπο μας έχει σχεδόν εξαφανισθεί, τα ξενοδοχεία είναι άδεια και οι ξενώνες παλεύουν να έχουν μερικές αφίξεις τα Σαββατοκύριακα. Οι εργαζόμενοι στις τουριστικές μονάδες παρακαλάνε να κάνουν ένα μεροκάματο, η προβολή του τόπου μας είναι ανάξια λόγου, ο εσωτερικός τουρισμός έχει τελειώσει...

Άλλο ένα success story του Δήμου Καστοριάς και της υπεύθυνου τουρισμού κας. Μισκίας....


Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.
McDonalds_kosher.jpgturkish_airlines.jpgΕβραίοι Ορ.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου