Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου: «Αδιανόητη η κίνηση του Υπουργείου για την μετακίνηση των Στρατιωτικών Μονάδων»


Η Ιστορία της Πόλης του Αμυνταίου είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη του Στρατοπέδου Σ\χου Παπαπέτρου πολύ δε περισσότερο η Εμπορική Ιστορία αυτού του Τόπου αφού η ύπαρξη του αποτελούσε μοχλό ανάπτυξης για το σύνολο της Επιχειρηματικότητας του Αμυνταίου. 
Θεωρούμε αδιανόητη την κίνηση του Υπουργείου για την μετακίνηση των Στρατιωτικών Μονάδων για αυτό και η αντίδραση μας περιλάμβανε τις παρακάτω κινήσεις.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου από το 2010 έχει αποστείλει επιστολές στη στρατιωτική ηγεσία με θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Στρατοπέδου Συνταγματάρχου Παπαπέτρου στις οποίες δε λάβαμε καμμία απάντηση παρά τις επίμονες οχλήσεις μας.
Συμμετείχαμε αυτόβουλα και με δημόσια τοποθέτηση στη συγκέντρωση των Γυναικών καθώς και στο σύνολο των ενεργειών της ημέρας εκείνης.
Ήμασταν οι Πρώτοι που με δική μας πρωτοβουλία αλλά και έξοδα απευθύναμε Ραδιοφωνικές Προσκλήσεις στα μέλη μας για συμμετοχή στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στις δράσεις που αποφασίστηκαν σε αυτό όπου συμμετείχε το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και Μέλη του Συλλόγου.
Είμαστε άνθρωποι της Αγοράς έχουμε μάθει να δουλεύουμε και να πραγματοποιούμε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού ούτε να αναζητούμε την άσκοπη δημοσιότητα.
Συμμετέχουμε και συνδιοργανώνουμε μαζί με το Δήμο Αμυνταίου και τους άλλους φορείς κάθε εκδήλωση πού αφορά την παραμονή των Μονάδων στο Στρατόπεδο της Πόλης μας γιατί θεωρούμε ότι ήταν, είναι και δε θα πάψει να είναι καίριος και πρωταρχικός λόγος για την επιβίωση των Επιχειρήσεων μας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.
Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλο τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου και κυρίως τα μέλη μας, να πλαισιώσουν την προσπάθεια παραμονής των μονάδων του στρατοπέδου Παπαπέτρου στο Αμύνταιο και να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις διαλόγου και διαμαρτυρίας για την έντονη αδικία που υφίσταται η περιοχή μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου