Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ευχαριστήριο των «Λυγκηστών»

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ», μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 27ου Σεμιναρίου Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνεται στην περιοχή των Πρεσπών, στο χωριό Λαιμός, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς: 

• το Δήμο Πρεσπών και τον Δήμαρχο κ. Τσέπα Βασίλειο, για την άριστη συνεργασία και βοήθεια,
• τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ψαράδων κ. Κοσμανόπουλο Σπυρίδωνα για την φιλοξενία κατά την διάρκεια των πανηγυρικών εκδηλώσεων της κοινότητας,
• τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πολυποτάμου κ. Σαμπαλή Αθανάσιο και το Δ.Σ. του Φυσιολατρικού Συλλόγου Πολυποτάμου, για την φιλοξενία κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις του 15Αύγουστου,
• το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, για την δυνατότητα που έδωσε στους ξένους χορευτές, να ενσωματωθούν στην χορευτική ομάδα και να βιώσουν την εμπειρία μιας χορευτικής παράστασης.
Το σεμινάριο διοργανώνεται για 27η χρονιά, προσελκύοντας λάτρεις της ελληνικής παράδοσης, από όλα τα μέρη του κόσμου. Συναντιούνται στην όμορφη περιοχή των Πρεσπών, όπου ενώνονται τρεις χώρες και δύο λίμνες, για να γνωρίσουν και να βιώσουν τη μουσικοχορευτική παράδοση, τα ελληνικά ήθη και έθιμα.
Το επόμενο ραντεβού, δίνεται σ΄ένα χρόνο για την υλοποίηση του σεμιναρίου για 28η χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου