Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Εποχικές θέσεις εργασίας στις ανασκαφές του ορυχείου Αμυνταίου


Η ΚΘ΄ ΕΠΚΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων εξηνταοκτώ (368) ατόµων για την διενέργεια της σωστικής ανασκαφικής έρευνας στη ζώνη Γ του οικισµού Ανάργυροι XIIIα στο Ορυχείο Πεδίου Αµυνταίου για τις ανάγκες της. 
Αναλυτικά οι θέσεις είναι:
(350) ΥΕ Εργατών
(1) ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
(1) ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών
(3) ΤΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Έργων Υποδοµής
(1) ΤΕ Γραφιστών
(1) ΠΕ Προγραµµατιστών Η/Υ
(2) ΤΕ ∆ιοικητικού
(2) ΤΕ Λογιστών
(1) ΤΕ Τεχνικών Η/Υ
(5) ∆Ε Σχεδιαστών
(1) ∆Ε Τεχνικών Η/Υ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΘ΄ ΕΠΚΑ, Σιδηροδρομικού Σταθμού 8, Τ.Κ. 53100 Φλώρινα, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη κου Βολτσίνη Βασίλειου (τηλ. επικοινωνίας: 23850 28206). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου.
Δείτε εδώ την προκήρυξη

Η ΚΘ΄ ΕΠΚΑ σνακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πεντακοσίων ογδόντα επτά (587) ατόμων για την διενέργεια της σωστικής ανασκαφικής έρευνας στις ζώνες Δ και Ε του οικισμού Ανάργυροι ΙΧ στο Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου για τις ανάγκες της και συγκεκριμένα τους εξής:
(560) ΥΕ Εργατών
(1) ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
(1) ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών
(4) ΤΕ Μηχανικών / Πολιτικών Έργων Υποδοµής
(2) ΤΕ Γραφιστών
(1) ΠΕ Προγραµµατιστών Η/Υ
(3) ΤΕ ∆ιοικητικού
(3) ΤΕ Λογιστών
(1) ΤΕ Τεχνικών Η/Υ
(10) ∆Ε Σχεδιαστών
(1) ∆Ε Τεχνικών Η/Υ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΘ΄ ΕΠΚΑ, Σιδηροδρομικού Σταθμού 8, Τ.Κ. 53100 Φλώρινα, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη κου Βολτσίνη Βασίλειου (τηλ. επικοινωνίας: 23850 28206).
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου.
Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου