Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης στον Άγιο Γερμανό

Το ολοήμερο Δημοτικό ΣχολείοΑγ. Γερμανού του Δήμου Πρεσπών επισκέφτηκε για τον καθιερωμένο αγιασμό που σηματοδοτεί την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο επικεφαλής της μείζονοςαντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Χρήστο Ναούμ και τον περιφερειακό σύμβουλο Π.Ε. Κοζάνης Βασίλη Κούτσιανο.

Στο χαιρετισμό του προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους, ο κ. Παπαϊορδανίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη «ενσωμάτωσης» των ακριτικών περιοχών στο σχεδιασμό και τη δράση της περιφερειακής αρχής, ιδιαίτερα στους τομείς της κοινωνικής συνοχής και της παροχής ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνει ο τόπος, τόνισε ο κ. Παπαϊορδανίδης, η Παιδεία οφείλει να αποτελεί βασικό μηχανισμό άμβλυνσης ενδοπεριφερειακών και κοινωνικών ανισοτήτων και «κλειδί» για την μέγιστη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.
Τέλος, στη συνάντηση με τον διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα λειτουργίας του ολοήμερου δημοτικού πλήρως στελεχωμένου με δασκάλους και εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου