Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ευχαριστήριο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας


Η Ν.Ε. Φλώρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη τους φίλους και φίλες του κινήματος που παραβρέθηκαν μαζικά στην συνάντηση – συζήτηση και εξέθεσαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους σε θέματα που αφορούσαν την τοπική κοινωνία αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος που διοργάνωσε με την παρουσία του βουλευτή και γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κυρίου Παναγιώτη Ρήγα καθώς και του Χρήστου Παπαστεργίου μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και υπεύθυνος οργανωτικού Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
Η. Ν. Ε. Φλώρινας εκφράζει και την ικανοποίηση της σε όλους τους φορείς του νομού που έθεσαν τα σοβαρά και δίκαια αιτήματα τους καθώς και τις λύσεις που προτείνουν ώστε να καταγραφούν και να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις εκεί που θα κριθεί απαραίτητο.
Ο κύριος Ρήγας αφού άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα και τις προτάσεις των φορέων δεσμεύτηκε να δώσει άμεσες απαντήσεις και λύσεις ώστε να υπάρχει συνέχεια στην προσπάθεια αυτή.
Η Ν.Ε. Φλώρινας υπόσχεται ότι θα προκαλέσει και άλλες παρόμοιες συναντήσεις με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων του ακριτικού νομού μας.

Για την Ν.Ε. Φλώρινας
Ο Γραμματέας
Καλυβιάνος Λεωνίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου