Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Αιμίλιος Ασπρίδης Ποιος έναι;

Πριν από λίγες ημέρες έδωσε μια συνέντευξη και κατηγορούσε κάποιους σαν  συκοφάντες  κ.λ.π.

Πριν κατηγορήσει οποιονδήποτε δε έπρεπε να κάνει πρώτα μια αυτοκριτική; Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρομε με ποιον έχομε να κάνομε!!!!!

Τελικά ο κ. Αιμίλιος Ασπρίδης τι είναι;

 

Συκοφάντης;

ψεύτης;

Απατεώνας;

υποχθόνιος;

Ανέντιμος;

Άγιος;

Καλός Σαμαρείτης;

Κακούργος;

Ή τι άλλο;

Μπορείτε με κόσμιο τρόπο να γράψετε τα σχόλια σας.

Εμείς θα αναφέρουμε δύο ή τρία το πολύ σχόλια που έχουν σχέση με τον κ. Ασπρίδη.

 

Είπε ότι η μεταφορά θέσης που πρωτάθηκε από την ΑΝΦΛΩ είναι παράνομη.

Τότε πως έκανε ο ίδιος ο κ. Ασπρίδης μεταφορά θέσεων από την κοινωφελή του Δήμου Περάσματος στον Δήμο; Παρανόμησε;

 

Είπε ότι δεν έπαιρνε τα έξοδα εκτός έδρας  όταν πήγαινε Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού.

Μα πόσες φορές έπρεπε να τα πληρωνόταν;

Αφού όταν πήγαινε Αθήνα τα χρέωνε όλα στον ΟΠΑΠ γιατί έπαιρνε περισσότερα. ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΈΧΕΤΑΙ ΥΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ; Συγνώμη θέλαμε να πούμε ΑΣΠΡΙΔΗ. Μην πάει ο νους σας σε πονηρά μαύρα …….

 

Μίλησε για θέματα ηθικής τάξης. Ποιος; ο ανήθικος;

 

Όταν είσαι δήμαρχος και παίρνεις ένα πολύ μεγάλο μισθό όπως έπαιρνε ο κ. Ασπρίδης΄, τα χρόνια εκείνα και όχι όπως είναι οι μισθοί σήμερα, να μπαίνεις και σε άλλα συμβούλια όπως ο ΟΠΑΠ και να παίρνεις ποιος ξέρει τι;

Ή να μπαίνεις μέτοχος στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, με τι λεφτά και από που; και να έχεις καταθέσεις ένα πακτωλό χρημάτων σε αυτή τη Τράπεζα, από που;

Και να βάζεις την κόρη σου να δουλεύει σε αυτήν τη τράπεζα χωρίς διαδικασίες από το παράθυρο, ενώ πεινούν άλλες οικογένειες;

Και να βάζεις και την γυναίκα σου διευθύντρια στην οδοντιατρική μονάδα του Νοσοκομείου χωρίς διαδικασίες, όλα αυτά είναι ΗΘΙΚΑ κ, Ασπρίδη;

Με λίγα λόγια αυτός είναι ο κ. Ασπρίδης , η παρέα του και οι παρατρεχάμενοί του.

Πες τε μου κάποιον άλλο Φλωρινιώτη τόσο ΗΘΙΚΟ. Δεν αναφέρομαι φυσικά στον φίλο του τον Γιώργο από όπου τα έμαθε όλα αυτά.

Οι κρίσει και τα σχόλια δικάσας για τον κ. Ασπρίδη. Και απλώς παρακάτω θα σας παραθέσομε κάποια δημοσιεύματα και ρωτήστε τον κ. Ασπρίδη πόσα έπαιρνε και από ποια θέση έπαιρνε.

Καλά είπε ο Πάγκαλος. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ. Εννοούσε μήπως  τον κ. Ασπρίδη;



ΟΠΑΠ και ΙΝΤΡΑΛΟΤ στα δικαστήρια

Είκοσι πέντε στελέχη του κρατικού οργανισμού και της εταιρείας σε δίκη για το Προκαθορισμένο Στοίχημα
Της Εύας Kαραμανώλη
Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων παραπέμπονται για να δικαστούν στις 12 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ΙΝΤΡΑKΟΜ κ. Σωκράτης Kόκκαλης και άλλα 29 στελέχη του ΟΠΑΠ και της ΙΝΤΡΑΛΟΤ (θυγατρική εταιρεία της ΙΝΤΡΑKΟΜ), κατηγορούμενοι για απιστία και παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς και για ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις. Οι κατηγορίες αφορούν την ευνοϊκή, λόγω όρων, σύμβαση που υπεγράφη τον Μάρτιο του 1999 για την ανάθεση του «Προκαθορισμένου Στοιχήματος» από τον ΟΠΑΠ στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ.
Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο γιος του Σωκράτη Kόκκαλη, Πέτρος και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Χρήστος Σαλαλές, ο οποίος σήμερα είναι στέλεχος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., θυγατρικής εταιρείας του Ολυμπιακού.
Αμφισβητήσεις
Η ανάθεση του «Προκαθορισμένου Στοιχήματος», γνωστού και ως «Πάμε Στοίχημα», στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ έγινε έπειτα από διαγωνισμό, η διαφάνεια του οποίου αμφισβητήθηκε από σειρά δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για «στημένο» διαγωνισμό από τις προδιαγραφές του. Τον Ιούλιο του 1999 διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα Εφετών κ. Γ. Ζορμπά. Η έρευνα διενεργήθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κ. Μ. Ρασιδάκη, ο οποίος έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να τεθεί στο Αρχείο. Ωστόσο, ο κ. Ζορμπάς διαφώνησε και διέταξε τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας, η οποία ανετέθη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κ. Ελένη Σωτηροπούλου. Η εισαγγελέας, αφού ολοκλήρωσε την έρευνα, έστειλε το πόρισμά της στην Εισαγγελία Εφετών, το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η εταιρεία του κ. Kόκκαλη «ευνοήθηκε σκανδαλωδώς» από τον ΟΠΑΠ. Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας Εφετών κ. Γ. Ζορμπάς παρήγγειλε την άσκηση ποινικών διώξεων κατά 30 ατόμων, στελεχών, μελών των διοικητικών συμβουλίων του ΟΠΑΠ, της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και της αρμόδιας επιτροπής του Οργανισμού που συνέταξε τις προδιαγραφές του «διαγωνισμού».
Ο κ. Ζορμπάς στο έγγραφο της παραγγελίας του έκανε λόγο για:
α) «Απεμπόληση σοβαροτάτων περιουσιακών δικαιωμάτων του ΟΠΑΠ και ανάθεση της εκμετάλλευσής τους σε τρίτη εταιρεία, την ΙΝΤΡΑΛΟΤ», τη μόνη ουσιαστικά μετέχουσα στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ και ευνοουμένη από τους όρους του διαγωνισμού.
β) «Βλαπτικό για τα συμφέροντα του ΟΠΑΠ περιεχόμενο της σύμβασής του με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, τα οποία οι υπαίτιοι φέρονται εν γνώσει ζημιώσαντες, σκοπούντες την περιουσιακή ωφέλεια μιας και μόνης εταιρείας, δηλαδή εκείνης, η οποία πριν ακόμη προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός, το αποτέλεσμα του οποίου είχε προκαθορίσει μετ' απολύτου βεβαιότητος, είχε τη δυνατότητα συγκεκριμένων υποδείξεων, παρατηρήσεων και διορθώσεων επί των προδιαγραφών».
Η παραγγελία του κ. Ζορμπά βασίζεται στο πόρισμα της κ. Σωτηροπούλου, η οποία έκρινε πως υπάρχουν ενδείξεις για τη διάπραξη των αδικημάτων και μάλιστα, όπως και ο κ. Ζορμπάς στο έγγραφο της παραγγελίας, ανέφερε ότι η διαγωνιστική διαδικασία του ΟΠΑΠ για το «Προκαθορισμένο Στοίχημα» «ακούμπησε» στο προεδρικό διάταγμα 250/1997, το οποίο εκδόθηκε καθ' υπέρβασιν εξουσιοδοτικής διατάξεως του Ν. 2433/1996 η οποία δεν παρείχε τη δυνατότητα της ανάθεσης, οργάνωσης και λειτουργίας του στοιχήματος σε τρίτους πέραν του ΟΠΑΠ.
Από την πλευρά του ΟΠΑΠ στο εδώλιο κατηγορούμενοι για πλημμεληματική απιστία και παράβαση καθήκοντος είναι οι: Χρήστος Σαλελές, Σωτήρης Αλημίσης, Θεόδωρος Χρονόπουλος, Μελέτιος Βουτσαράς, Βασίλης Kαμπούρης, Αιμίλιος Ασπρίδης, Βασίλης Γούναρης, Λεωνίδας Γιασημακόπουλος, Ηλίας Διαμαντής, Παναγιώτης Kασκαμπάς, Kλεάνθης Χατζηνικόλας, Γεώργιος Αγραφιώτης, Νικόλαος Μουργής, Παύλος Μπεκιάρης, ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με ΙΝΤΡΑΛΟΤ πριν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός, Απόστολος Βαγγελάτος, Μηνάς Kουκής, Ευάγγελος Μαγγανάς, Νικόλαος Παυλιάς, Ιωάννης Kωβαίος και Δημήτρης Kουσκουμβεκάκης. Από την πλευρά της ΙΝΤΡΑΛΟΤ, κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία είναι οι: Σωκράτης Kόκκαλης, Kωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Γεώργιος Σαλονίκης, Kωνσταντίνος Τσουκαλίδης, Kωνσταντίνος Δημητριάδης, Δημήτρης Kλώνης, Πέτρος Kόκκαλης, Ανδρέας Παπούλιας, Μαρία Μακρή και Φοίβος Χατζής.
Ο περίφημος Σαλαλές πάει για δήμαρχος
Προσπάθεια επανάκαμψης στην πολιτική σκηνή, μέσω υποψηφιότητας για τον Δήμο Kερατσινίου επιχειρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Χρ. Σαλαλές, που είχε συνδέσει την παρουσία του στον Οργανισμό με την υπόθεση του Βιντεολόττο, του τυχερού παιχνιδιού του οποίου τη «νομιμοποίηση» σταμάτησε ο πρωθυπουργός κ. K. Σημίτης όταν πληροφορήθηκε τις λεπτομέρειες για το θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαλαλές, που απομακρύνθηκε μετά τις τελευταίες εκλογές από τον ΟΠΑΠ, είχε πέρυσι καταφέρει ένα ακόμη πλήγμα κατά του κύρους του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο, σε μια περίοδο κατά την οποία δέσποζε η «διαπλοκολογία», ο κ. Σαλαλές υπέβαλε την παραίτησή του από μέλους της Kεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟK προκειμένου να εργαστεί στην «Θρύλος Α.Ε.», εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Σ. Kόκκαλη.

Πάντως, η διαφαινόμενη βούληση του κ. Σαλαλέ να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Kερατσινίου έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο στο χώρο του ΠΑΣΟK στον Πειραιά, οι οποίες έχουν μεταφερθεί και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, οι πρώην δήμαρχοι κ. Χάσκας και Σαράφογλου, καθώς και ο πρώην βουλευτής Β' Πειραιά του ΠΑΣΟK κ. Λάλος, έχουν αποστείλει επιστολή με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Σαλαλέ.


ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΤΕΕ 
 

ΠΙΕΡΙΩΝ  35, 591 00 ΒΕΡΟΙΑ 
Τηλέφωνα: 23310-28633Fax: 23310-75423
Email: erte@otenet.grΙστοσελίδα: http://www.erte.gr
Νομός έδρας: ΗΜΑΘΙΑΣ2ος Νομός: ΦΛΩΡΙΝΗΣ
Αρ.ΜΕΕΠ: 22346A.M.ΣΑΤΕ: 1265
Τελευταία Απόφαση ΥΠΕΧΩΔΕ
Αριθμός: Δ15/249Ημερομηνία: 9/3/2010Ισχύς: 8/3/2013
Κατηγορίες Εργων και Τάξεις ΜΕΕΠ
Οδοποιία: 2ηΓεωτρήσεις: -
Οικοδομικά: 2ηΠράσινο: A1
Υδραυλικά: 2ηΗλεκτρον.Εξοπ.: -
Λιμενικά: A1Πλωτά: -
Ηλεκτρομηχ/κά: 1ηΝερά - Απόβλητα: -
Βιομ/κά Ενεργ: 1ηΑποκ/ψεις Μετ/λείων: - 
Διοικητικά Στελέχη
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΪΜΤΖΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΪΜΤΖΙΔΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΜΠΙΣΙΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Στελέχωση ΠτυχίουΕιδικότηταΜΕΚ
ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣΠΜ12416
ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΝΟΣΗΜ
ΚΑΜΠΙΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΑΜ34365

5 σχόλια:

  1. πολλους φαινεται οτι μπορει να βοηθησει και να βολεψει ο αιμιλιος το μηλο... γιατι δεν λετε τιποτα και για την προστατευομενη του στην ΑΝ.ΦΛΩ την Πιερια με τις 2 συμβασεις, απο οτι ακουγεται, σε ανφλω και Νομαρχια και τοτε τρεχαν με τον φιλο του το φιδι,οπως τον λενε οι συντοπιτες του οι Φιλωτιανοι, τη νομαρχαρα!!!!! να πουν πως η προστατευομενη του, η ΦΙΛΗ του ντε-η πολυ κολλητη του, δουλευε απογευμα στην νομαρχια και πρωι στην ανφλω οποτε ηταν καθολα νομιμα αυτα που εκανε ο αιμιλιος με τη "ΦΙΛΗ" του. θα μου πειτε, οπως λενε ολοι, ποια απο ολες τις φιλες του, στην φλωρινα, στην Αθηνα, στο γραφειο του Γιωργου;
    Ο ΜΕΚ 12416 ο πολυ καλος μηχανκος δηλαδη, ειχε υπευθυνη στην τεχνικη υπηρεσια της ανφλω την Θεολογο Πιερια Β. η οποια προσευχοταν για να πανε καλα οι τεχνικες δουλειες τους... γιατι μη μας πειτε οτι μπορουσε να κανει καποια επιβλεψη η οτι ειχε τεχνικες γνωσεις και ηταν πανω απο τους μηχανικους......Αιμιλιε προχωρα σε ξερουν πια ολοι!!!!!! ΟΠΑΠ και παλι ΟΠΑΠ! α, ρε καλα χρονια--------και κανεις δεν λεει και δεν ψαχνει τιποτα γι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA KAI O GIASHMAKOPOYLOS TO KOLITARI TOY BENIZELOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den einai san kai emas tous aplous Floriniotes o Aspridis paizei se alli katigoria...xekinise apo to xorio tou patise stis plates mas kai anevike kai oute autos xerei ti exei....kai posa exei apo oti leei o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραβαση καθηκοντος ο κυριος αιμιλιος ασπριδης? ο κυριος, όπως ειπε ο ιδιος σε φιλους του, αλλεργικος στις μιζες? επιασε η θεραπεια που εκανε για τις αλλεργιες ή όχι ακομα και θελει και αναμνηστικες δόσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den to pisteuo oti o aspridis empleketai se tetoia paixnidia. oikogeneiarxis einai, pano apo ola i gunaika tou kai ta paidia tou. kai sti synexeia i gunaika ...... i gunaika ....i gunaika tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή