Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ανεγκέφαλοι; ανάπηροι; βλάκες;



ή πως αλλιώς θα χαρακτήριζε κάποιος αυτούς οι οποίοι χειρίζονται μέσα ενημέρωσης και γεμίζουν τον κόσμο με ψέματα; Αλλά και να παραποιείς τις εντολές της κ. Εισαγγελέως πόσο νόμιμο είναι; και τι συνέπειες έχει;

Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που έχουν σπεύσει να κατηγορήσουν τον Δήμαρχο τον Γιάννη Βοσκόπουλο τα δύο blog. Δηλαδή το ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ και το ΦΛΩΡΙΝΕΑ.
Αλλά μάλλον όταν ο θεός έδινε κιλά αυτοί νόμιζαν ότι έδινε μυαλά και έτρεξαν να πάρουν όσο περισότερο μπορούν, αναφέρομαι στους χειριστές των δύο blog.
Από αυτά που ακούσαμε και γνωρίζουμε, βέβαια ξεκίνησε μια έρευνα της κ. Εισαγγελέως για αυτά που είπε ο Ασπρίδης στην συνέντευξή του, αλλά ας περιμένουμε να δούμε ποιός θα είναι ο κατηγορούμενος; γιατί αυτη τη στιγμή κλήθηκαν να καταθέσουν ενόρκως τρεις, δηλαδή ο Ασπρίδης, ο Καντζίδης και ο Δήμαρχος. Στον Χορό που ξεκίνησε ο Ασπρίδης, ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί πολλά μάλλον θα ακούσουμε και πολλά θα βγούν για τον Ασπρίδη.
Ένας ανώνυμος αναγνώστης.

1 σχόλιο:

  1. voske o rozas kai rasaikos tha sou valoun mialo.tora pou tha katevi kai o mpontzos thelo na sedo me tous apotiximenous pou gyrnas .karagiozidi mpardaka mavidi na do pou tha paris psifo me toys xoriates pou tous eferes edo .kai papasotiriou tha se teliosi min nomizis oti o roufianos o mpardakas tha se stiriksi eine daktilos tou papasotiriou gia na se teliosoun.o vosdou tha se stiriksi?h tha se kinigisi logo tou xoriati pou den ton akouses na min ton kanis antidimarxo
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή